Peaky Blinders op Netflix

The Shelby Company Limited is terug. In het 6e én laatste seizoen van Peaky Blinders. In de serie zijn we 4 jaar verder. En Tommy, het hoofd van de familie, heeft meer vijanden dan ooit.

Er is een hoop gebeurd in die 4 jaar. Om te beginnen was daar een groot verlies. Een van de belangrijkste familieleden overlijdt. Onverwachts krijgt Thomas Shelby hier de schuld van. Dit zorgt voor onrust binnen de Shelby’s en het bedrijf. De boel staat dus behoorlijk op scherp. Maar Tommy is een ander mens. Hij is gestopt met drinken. Voortaan wil hij het goede doen. Maar de vraag is of zijn vijanden dat ook willen.

Dreiging

Want nog steeds heeft hij de fascist Mosley achter zich aan. De man die Thomas te slim af was in seizoen 5. Ondertussen probeert Tommy zaken te doen in Amerika. Daar is de Drooglegging (verbod op drank) inmiddels ingegaan. En dat biedt mooie kansen. Maar nu hij zich richt op Amerika, slaan zijn tegenstanders in Birmingham toe.

Het gevaar komt van binnen én buiten. Meer dan ooit dreigt Tommy ten onder te gaan. De vraag is of hij zich er weer uit weet te redden. Of dit lukt zie je in het geweldige slot van Peaky Blinders. Seizoen 6 van Peaky Blinders is nu te zien op Netflix.

Netflix kijken bij KPN

Wil jij ook Peaky Blinders kijken maar heb je nog geen Netflix bij KPN? Dan kun je dat heel makkelijk regelen. Als je nog geen KPN Internet hebt, bestel je Netflix meteen mee. Ben je al klant? Dan voeg je Netflix net zo makkelijk toe in MijnKPN. Op die manier kijk je Netflix gewoon op je tv-ontvanger en betaal je via onze factuur.

Betaal Netflix via je KPN-factuur

Ook als je al een Netflix account hebt, dan kun je Netflix bij KPN bestellen. Na het bestellen koppel je Netflix makkelijk aan KPN. En combineer je Hussel Internet, Mobiel en Netflix? Dan krijg je maandelijks 5,- Entertainmentkorting.

1. Bestel Netflix bij KPN

2. Vervolgens ontvang je een activatiemail van KPN en van Netflix

3. Voer tijdens de activatie het emailadres is dat gekoppeld is aan, je al bestaande, Netflix account

4. Nu krijg je de optie om de betaling om te zetten naar: betalen via KPN.

5. Veel plezier met kijken

Bekijk Netflix

Gerelateerde artikelen