OUTtv in het Pluspakket

OUTtv is dé gay lifestyletelevisiezender. OUTtv is openminded en biedt internationaal succesvolle tv-programma’s, populaire series, award winning films, indrukwekkende documentaires en OUT Originals die te zien zijn op kanaal 42 bij KPN!

OUTtv doet verslag van nationale en internationale LHBTI-evenementen, filmfestivals, fashionshows, reizen en de lifestyle van de community. Anders dan anders en vaak nog nooit eerder in Nederland te zien geweest. De programmering van OUTtv gaat verder waar die van andere zenders ophoudt. Deze zomer en najaar kun je genieten van series die je nog nooit eerder in Nederland hebt kunnen zien:

Shade - Queens of NYC

Een docu-musical-realityshow die verkent wat er gebeurt met de meest heimelijke, grappigste Dragqueens van New York terwijl ze strijden om roem, fortuin en liefde. Een realityshow die voorbijgaat aan de glamour, glitter- en lipsync's van een Dragqueen. Shade Queens of NYC geeft je een ​​intiem inkijkje in de wereld van de Drag community van New York. Liefde, betrokkenheid, liefdesverdriet, familie en vertrouwen staan centraal in deze unieke serie.

Vanaf 23 juli, elke dinsdag om 22.00 uur op kanaal 42.

Fashion Hero

The Fashion Hero is een baanbrekende nieuwe competitie-serie, waarbij mensen die constant zijn afgewezen de kans krijgen om te bereiken wat ze ooit dachten dat onmogelijk was: een modemodel worden. Voor al die keren werd hen verteld dat ze het nooit zullen halen op een catwalk vanwege hun vorm of grootte. Door middel van een reeks uitdagende opdrachten, worden de deelnemers beoordeeld op hun innerlijke schoonheid, hun ambitie, hun energie en hun potentieel om een ​​rolmodel te worden, en om te bewijzen dat onconventionele schoonheid inderdaad de nieuwe norm in de industrie kan worden.

Vanaf 24 juli, elke woensdag om 22.15 uur op kanaal 42.

The Switch

The Switch is 's werelds eerste comedyserie over het leven van transgenders en de eerste serie die transgenderacteurs heeft gecast. 'The Switch' gaat over Sü, een werkloze transgendervrouw die op de bank bij haar ex in East Vancouver slaapt. Sü vluchtte uit Trump's America om haar leven opnieuw te beginnen in Canada, door carrières, landen en geslachten te veranderen! The Switch pakt de wereld van vandaag met humor en bravoure aan.

Vanaf 27 augustus, elke dinsdag om 21.00 uur op kanaal 42.

Drag Race Thailand

De Thaise versie van de populaire realityshow, RuPaul's Drag Race, laat Dragqueens concurreren om de volgende Drag Superster te worden. Met de populariteit van RuPaul's Drag Race zijn er de onvermijdelijke spin-offs. Eerder kon je bij OUTtv al Drag U zien, een kortstondige versie die nog steeds dicht bij Ru's eigen hart blijft. En natuurlijk zijn er de RuPaul’s Drag Race All Stars seizoenen, dat net het vierde seizoen heeft voltooid. Maar zoals American Idol en het Amerikaanse Next Top Model, zijn er nu ook officiële internationale versies geproduceerd. Met als must see: Drag Race Thailand.

Vanaf 3 september, elke dinsdag om 22.00 uur op kanaal 42.

Bekijk OUTtv via het Pluspakket

Wil je altijd OUTtv zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen