Ome Cor te zien op Pathé Thuis

Hij is wereldberoemd onder de Rotterdammers, maar ook de rest van Nederland mag nu kennis met ‘m maken: Ome Cor! De speelfilm over deze Rotterdamse havenarbeider is vanaf 13 december te zien op Pathé Thuis.

Ome Cor in de bak

Op Youtube is het personage Ome Cor al langer te bewonderen in verschillende filmpjes over de Rotterdamse haven. Maar acteur Martin van Waardenberg vond het wel eens tijd worden voor een heuse speelfilm. En zo geschiedde! In deze film zit Cor in de problemen, want hij heeft gesjoemeld met z’n uitkering en komt uiteindelijk zelfs in de gevangenis terecht. Als dat maar goed afloopt!

Blik BN’ers

Maar als je denkt dat we alleen ome Cor te zien krijgen in deze film, heb je het mis! Misschien hebben we wel te maken met de grootste Nederlandse sterrencast ooit in 1 film. Er zijn namelijk maar liefst 46 BN’ers te spotten in Ome Cor. Daar zitten acteurs bij waar je misschien minder van opkijkt, zoals Frank Lammers, Loes Luca en Katja Schuurman. Maar ook hele verrassende namen! Wie wist bijvoorbeeld dat burgemeester Aboutaleb kon acteren? Meer namen gaan we nu niet verklappen, daarvoor moet je echt de film gaan kijken. Pak pen en papier erbij en kijk of jij alle BN’ers kunt spotten!

Sophia Kinderziekenhuis

Daarnaast is er nóg een hele goede reden om Ome Cor te kijken. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar het Sophia Kinderziekenhuis! Een enorm grappige film kijken voor een goed doel, dat wil toch iedereen?

PlusTV

Kijk deze maand ook naar PlusTV op Beleef KPN (elke dag vanaf 16.00 uur te zien op kanaal 41), want daarin vertelt Martin van Waardenberg nog veel meer over Ome Cor. Bijvoorbeeld over hoe hij Aboutaleb zo ver kreeg om mee te werken aan de film! Ook zie je alvast een aantal hilarische voorproefjes.

Train je lachspieren alvast, maak een BN’er-bingo en steun ondertussen het goede doel! Ome Cor is vanaf 13 december te huur bij KPN. Ga daarvoor naar Films in je tv-menu en kies Films Huren.

Gerelateerde artikelen