Nieuw op Netflix: The School for Good and Evil

Op Netflix is de strijd tussen goed en kwaad losgebarsten. The School for Good and Evil is een magisch avontuur met onder meer Charlize Theron, Cate Blanchett, Laurence Fishburne.

In deze film, naar de boeken van Soman Chainani, worden kinderen getraind om held of schurk te worden. Ze worden klaargestoomd om een rol te spelen in wereldberoemde sprookjes. Want na hun schooltijd worden deze leerlingen de nieuwe heksen of prinsessen.

1 van die leerlingen is het brave meisje Sophie. Ze is vrolijk, aardig en vooral erg goed. Haar beste vriendin Agatha is juist precies het tegenovergestelde. En toch komen ze in de ‘verkeerde’ klas terecht.

Goed en kwaad

Sophie komt namelijk bij het kwaad in de klas. Deze klas wordt geleid door de kwade Lady Lesso (Charlize Theron). Agatha wordt ingedeeld in de groep waar Sneeuwwitje en Asspoester vroeger zaten. De meiden moeten zich dus opeens heel anders gedragen. En dat zorgt voor spanning. Niet alleen tussen hen, maar ook op school. De strijd tussen goed en kwaad wordt heftiger dan ooit.

The School for Good and Evil is nu te zien op Netflix.

Netflix kijken bij KPN

Met de bovenstaande series en films heb je voorlopig wel even wat om te kijken. Wist je trouwens dat je Netflix heel makkelijk kijkt bij KPN? Als je nog geen KPN Internet hebt, bestel je Netflix meteen mee. Ben je al klant? Dan voeg je Netflix net zo makkelijk toe in MijnKPN. Op die manier kijk je Netflix gewoon op je tv-ontvanger en betaal je via onze factuur.

Bekijk Netflix bij KPN

Gerelateerde artikelen