Nickelodeon Ukraine tijdelijk te kijken in het Basispakket

De situatie in Oekraïne gaat ons aan het hart. Steeds meer mensen ontvluchten het land. Een deel hiervan wordt opgevangen in Nederland. Speciaal daarvoor is de tv-zender Nickelodeon (de Oekraïense versie) vanaf 22 april beschikbaar in het Basispakket als je KPN TV hebt. De zender is te vinden op kanaal 58.

Je kijkt de zender met de tv-ontvanger of in de iTV app op je mobiele telefoon of tablet. Ook kan je de zender online kijken via tv.kpn.com.   

Goed om te weten:

• De zender is in het Oekraïens gesproken en er wordt geen reclame uitgezonden. Het is mogelijk om programma’s op te nemen, te pauzeren en terug te kijken via de Gids. 

• De zender is voor - zoals we van Nickelodeon gewend zijn - kinderen van 2 tot 10 jaar en zendt 24 uur per dag uit. De ochtendprogrammering is voor de allerjongste kinderen, de rest van de dag volgt een mix van programma’s voor kids van verschillende leeftijden.

• Op Nickelodeon Ukraine zijn de beste shows van Nickelodeon te zien zoals Paw Patrol, Dora, SpongeBob Squarepants, Kung Fu Panda en nog veel meer.

• Nickelodeon Ukraine is in ieder geval tot 4 juli 2022 te zien.

Gerelateerde artikelen