Nieuw op ESPN: het beste basketbal uit de NBA

Het is zover! Naast de Major League Baseball (MLB), de National Football League (NFL) en de National Hockey League (NHL), kijk je dit seizoen ook de National Basketball Association (NBA) bij ESPN. Vanaf nu kijk je de 4 belangrijkste professionele sportcompetities uit Noord-Amerika live op 1 zender.

Dit kun je verwachten van de NBA

Ga er maar alvast voor zitten, want het NBA seizoen heeft maar liefst 200 wedstrijden. Daarvan worden er 145 in het regulieren seizoen gespeeld. Er worden minstens 5 wedstrijden per week uitgezonden. Ook kijk je naast de doordeweekse wedstrijden, in het weekend naar alle NBA Saturday en Sunday wedstrijden (uitgezonden op Europese tijden)*. Wil je ook al het nieuws volgen over de wedstrijden en verschillende teams, dan kun je kijken naar de twee programma’s: NBA Countdown en NBA courtside. En om het nog mooier te maken is er van maandag t/m vrijdag om 21:00 uur ook nog het nieuwe programma van ESPN US, namelijk NBA Today. Als kers op de taart word je vanaf de start van de competitie wekelijks op de hoogte gehouden door het NBA Action magazine.

*Dit gaat om de wedstrijden in oktober

Aankomende NBA wedstrijden die je niet wil missen

Aanstaande zondag staan er twee mooie wedstrijden op het programma. Zondag avond begin je met de Brooklyn Nets tegen de Charlotte Hornets. Na deze wedstrijd kun je rustig blijven zitten voor de wedstrijd van de Cleveland Cavaliers tegen de Atlanta Hawks.

Het weekend daarop spelen de Washington Wizards op zaterdag tegen de Boston Celtics. Als afsluiter van je weekend kun je op zondag kijken naar Dallas Mavericks en de Sacramento Kings. Hieronder vind je een overzicht van de aankomende wedstrijden in het Regular Season.

- Zondag 24 oktober 2021 om 22.00: Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets (NBA 1)
- Zondag 24 oktober 2021 om 0.00: Cleveland Cavaliers vs Atlanta Hawks (NBA 1)
- Zaterdag 30 oktober 2021 om 23.00: Washington Wizards vs Boston Celtics (NBA 1)
- Zondag 31 oktober 2021 om 20.30: Dallas Mavericks vs Sacramento Kings (NBA 2)

Meer over ESPN

Kijk overal waar je wilt naar live sport. Met ESPN Compleet krijg je 4 sportzenders met live voetbal en heel veel andere sporten. Met ESPN WATCH kijk je waar en wanneer je wilt. De 4 sportzenders zijn te vinden op kanaal 221 t/m 224.

Bekijk ESPN Compleet

Gerelateerde artikelen