Op safari met KPN en WildEarth

Liefhebbers van de natuur, safari en/of wilde dieren opgelet: er is een nieuwe natuurzender toegevoegd aan het Pluspakket! En niet zomaar één: met WildEarth (te vinden op kanaal 86) ga je live met de cameraploeg mee op safari, op verschillende locaties in Afrika.

Live en interactief

WildEarth zendt elke dag zeven uur live safarishows uit, waardoor je als kijker de kans krijgt om de dieren in realtime te volgen. De zender volgt veel van deze dieren al jaren en hebben ze zelfs namen gegeven.

WildEarth heeft de missie om mensen te verbinden met de wildernis. Eén van de speerpunten van de zender is dan ook dat het interactief is: jij kunt, lekker relaxt vanaf de bank, communiceren met de verslaggevers op locatie. Stel je vragen via e-mail of Twitter, en wie weet worden ze ter plekke beantwoord! Een kleine opmerking: omdat WildEarth zó live is, is het helaas niet mogelijk om ondertiteling aan te bieden.

Sea Forest LIVE

In augustus zie je op WildEarth een nieuw programma, waarin duikers live verslag doen van de Zuid-Afrikaanse kelpwouden. Dit is een wereldwijd voorkomend ecosysteem onder de zeespiegel, eigenlijk een soort bos onder water. Een unieke en prachtige leefomgeving voor veel dieren en erg bijzonder om op beeld te zien!

Jonge dieren

Ook hoopt de zender in augustus voor het eerst jonge hyena’s op beeld vast te leggen. De drie jongen zijn nog zó klein dat de moeder ze nog geen kennis heeft laten maken met het daglicht. Zou het dan deze maand eindelijk lukken? Daarnaast zijn er recent zeven leeuwtjes én een luipaard geboren, die je als kijker hopelijk deze maand voor het eerst kunt zien op WildEarth.

Win een safari-trip naar Zuid-Afrika!

Om te vieren dat WildEarth nieuw is toegevoegd aan het Pluspakket, maak jij nu kans op een echte safari-trip naar Zuid-Afrika! Op deze driedaagse trip zul je met twee personen verblijven in Marataba Safari Lodge in het Marakele National Park. De trip, aangeboden door WildEarth en KPN, is inclusief retourvlucht, accommodatie in het park en eten tijdens de safari. Lijkt jou dat wel wat? Meld je dan nu hier aan met actiecode 'kpnpaktuit'!

Bekijk WildEarth in het Pluspakket

Wil je deze en vele andere zenders, films en series zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast. Hier vind je meer informatie over het Pluspakket.

Ga op safari vanaf je woonkamer met WildEarth, nu te zien op kanaal 86.

Gerelateerde artikelen