Mei is een muzikale maand bij KPN!

Muziekliefhebbers opgelet: in mei zit je goed bij KPN!

Bon Jovi

Livin’ on a Prayer, It’s My Life, Bed of Roses: als je een beetje van muziek houdt, weet je waarschijnlijk wel van welke band deze hits komen. Inderdaad: Bon Jovi! Over deze rockband, vooral erg populair in de jaren 80 en 90, verschijnt deze maand een documentaireserie op Disney+: Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story. E 4-delige serie gaat over het succes van de band, maar zeker ook over de mindere tijden die de rockers hebben gekend én over de onzekere toekomst van Bon Jovi. Kijk deze maand ook naar PlusTV, waarin radio-dj Gijs Staverman meer vertelt over deze documentaireserie.

Bob Marley

En ook liefhebbers van de legendarische artiest Bob Marley hebben geluk: vanaf 10 mei is de film Bob Marley: One Love te zien via Pathé Thuis! Dit muzikale icoon wist generaties te inspireren met zijn boodschap van liefde en eenheid. Bob Marley: One Love vertelt zijn krachtige verhaal, van zijn vroege stappen richting wereldfaam tot zijn vroegtijdige dood. Ook deze film én legende Bob Marley bespreekt Gijs Staverman deze maand in PlusTV.

Storytel

Je denkt er misschien niet direct aan, maar ook op Storytel kan je terecht voor muziek! Daar vind je namelijk een enorm aanbod aan ebooks en luisterboeken, óók over je favoriete bands en artiesten. Biografieën van Bon Jovi en Bob Marley, maar ook van heel veel anderen. Zoals bijvoorbeeld The Woman in Me, de memoires van popster Britney Spears, waarin ze na jaren zwijgen eindelijk haar kant van het verhaal vertelt over de heftige periode die ze achter de rug heeft.

Storytel zet je heel makkelijk aan via MijnKPN en je krijgt nu de eerste maand cadeau.

Spotify

Als je hierdoor helemaal in de stemming bent om naar Bon Jovi, Bob Marley of Britney Spears te luisteren, kan dat natuurlijk heel makkelijk via Spotify! Met Spotify stream je eindeloos muziek via al je apparaten. Waar je ook bent, en altijd zonder reclame. Lees hier meer over Spotify bij KPN.

4EVER49

Tot slot luister je nu naar een nieuwe radiozender bij KPN: 4EVER49! ‘Vrolijke en blije radio voor mensen die in het midden van hun leven zijn, maar er ook middenin staan en eruit halen wat erin zit’, zo omschrijft de zender het zelf. Met hits van toen en nu en onderwerpen die 49ers interessant vinden.

Je vindt 4EVER49 op kanaal 810.

Gerelateerde artikelen