Vier je eigen muziekfestival met deze muziekfilms

Normaal zouden we ons rond deze tijd allemaal verheugen op het komende festivalseizoen. Feesten met vrienden, lekkere muziek, de zon op je bol… Maar helaas gaat dat dit jaar allemaal niet door. Om dat leed een beetje te verzachten kun je met KPN vanuit huis alsnog genieten van de beste muziekfilms.

Creëer je eigen muziekfilmfestival

Toegegeven: het is niet helemaal hetzelfde als met een lekker koud biertje in je hand losgaan bij een optreden van je favoriete band of DJ, maar we moeten er maar het beste van maken. Daarom kun je bij KPN voor een klein prijsje on demand kijken naar de beste muziekfilms. Kijk er een paar achter elkaar, zorg dat je een lekker drankje en hapje naast je hebt en voilà: je hebt je eigen muziek(film)festival!

Kies bijvoorbeeld voor het prachtige ‘A Star is Born’ met Bradley Cooper en Lady Gaga. De scènes van de concerten zijn zo mooi dat het bijna lijkt alsof je erbij bent. Ben je meer van de soulmuziek, dan is ‘Amazing Grace’ misschien iets voor je. Een documentaire over een optreden van Queen of Soul Aretha Franklin in 1972. Maar ook de klassieker ‘Moulin Rouge!’ kun je kijken. Benieuwd hoe het leven eruit zou zien als The Beatles nooit hadden bestaan? Dat is het onderwerp in de film ‘Yesterday’. Deze en andere mooie muziekfilms, zoals ‘Annie’, ‘The Blues Brothers’, kijk je bij KPN.

Muziekfilms bij KPN

Kun je niet kiezen? Hieronder vind je een aantal muziekfilms die je wat ons betreft gezien moet hebben.

A star is born

Doorgewinterde muzikant Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom als zangeres bijna opgegeven... totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs nu Ally’s carrière opbloeit, gaat de persoonlijke kant van hun relatie achteruit en vecht Jack een voortdurende strijd met zijn eigen demonen.

La La Land

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Ben jij een echte filmliefhebber en kijk je het liefst onbeperkt films? Check ons Film1-pakket.

Bekijk Film1

Gerelateerde artikelen