De MijnKPN App in een nieuw jasje

De MijnKPN app heeft een flinke update gekregen. Een frisse uitstraling, verbeterde navigatie. Allemaal om de app makkelijk en beter voor jou te maken. Wat verandert er?

We zijn continu bezig om de MijnKPN app te verbeteren. Dit doen we samen met jou. We hebben goed naar je geluisterd en uitgebreid getest, zodat de veranderingen echt een verschil maken. En ook passen bij jouw wensen.

Alles wat je nodig hebt in één oogopslag

Het vernieuwde overzichtsscherm geeft je in één oogopslag de belangrijkste informatie van al je producten. Handig! Je vindt hier bijvoorbeeld je verbruik, laatste facturen, handige snelkoppelingen naar functies, maar ook belangrijke servicemeldingen. Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke producten. Zo heb je alles wat je nodig hebt op één plek!

Alle functies blijven hetzelfde

We hebben de uitstraling en indeling van de app een beetje aangepast, maar geen zorgen! Alle vertrouwde functies, zoals de Wifi Manager en facturen, zijn nog steeds aanwezig. Soms vind je ze alleen op een iets andere plek. Als je de nieuwe versie van de app downloadt, krijg je een korte rondleiding om je bekend te maken met de veranderingen.

En we zijn nog niet klaar

In de komende maanden krijgen ook andere delen van de app een nieuw uiterlijk, zoals de productpagina's en de 'Voor jou' pagina. Alles met één doel: de app gebruiksvriendelijker maken voor jou.

Nog geen MijnKPN App of zie je het nieuwe design nog niet?

Download of update ‘m dan hier. En regel altijd en overal gemakkelijk alles zelf rondom jouw abonnement.

Gerelateerde artikelen