Alle superhelden uit het Marvel-universum huur je via het TV menu

Bij KPN krijg je aanbevelingen voor verschillende films en in dit artikel staan de superhelden uit het Marvel-universum centraal. Huur bijvoorbeeld Avengers: Infinity War of Thor: Ragnarok! Lees gauw verder om alles te weten te komen over de films.

Avengers: Infinity War

De populairste superheldenteam 'The Avengers' uit het Marvel-universum zijn weer terug! Dit is de een-na-laatste film in de vierdelige reeks en de helden moeten in dit deel het opnemen tegen hun grootste vijand Thanos. Samenwerking is belangrijker dan ooit tussen de Avengers. Want dit keer ligt het lot van de Aarde en de helden in eigen handen. Zullen ze erin slagen om hun vijand te verslaan en de wereld te redden óf is dit het einde? 


Guardians of the Galaxy

Een geheel nieuwe filmreeks wat zich afspeelt in de ruimte vol humor en spanning beleef je samen met de Guardians of the Galaxy. Een vijftal criminelen die elkaar toevallig tegenkomen in de gevangenis bouwen op humoristische stijl een hechte vriendschap op. Daarmee begint het verhaal en komen ze voor uiterst lastige uitdagingen te staan, waar ook voornamelijk humor aanwezig is. Samen met bekende acteur Vin Diesel die de voice-over van personage ‘Groot’ doet.


Thor: Ragnarok


‘Welcome, Point Break’ de dondergod Thor en de strijd tussen zijn kwaadaardige halfbroer Loki die inmiddels heerst over Asgard verandert op magische wijze in dit deel. Ook komt de bekende groene spierbundel Hulk scheurend uit zijn T-shirt tevoorschijn, dit keer met veel humor. Een klein minpuntje is wel dat Thor zijn favoriete accessoire moet missen! Ben jij al benieuwd hoe de dondergod dit gaat oplossen samen met zijn nieuwe ‘vrienden’?


Captain America: Civil War

Inmiddels al de derde film van de beroemde supersoldaat; Captain America! Chris Evans die de hoofdrol speelt wordt de leider van het nieuwe Avengers team. Helaas gaan dingen onder de leiding van de nieuwe Avengers baas niet zoals gepland, waardoor de groep voor het eerst verdeeld wordt. Aan de ene kant de ultrarijke Tony Stark in zijn metaalpak als Iron Man tegenover Amerika’s trots met een groot meningsverschil. Ga je voor team Iron Man of ben je voor de Captain?


Spider-Man: Far From Home

Succesvolle acteur Tom Holland is weer helemaal terug in zijn spinnenpak. Dit keer niet slingerend aan de wolkenkrabbers in Manhattan, maar aan de beroemde Tower Bridge in Londen! In dit vervolg gaat de (nog) anonieme Spider-Man op school excursie naar Europa. Wat een leerzame én leuke ervaring moet zijn voor de studenten verandert in een compleet chaos! Gelukkig is Spidey van de partij samen met een nieuw maar zeker bekend team. ‘I may not know much but I know this: Europeans love Americans’.


Wil jij deze films direct kijken?


Je huurt deze films eenvoudig via het TV menu. Nog geen abonnement? Sluit vandaag nog een abonnement af en begin direct met het zien van je favoriete superhelden uit het Marvel-universum.

Ontdek iTV van KPN

Gerelateerde artikelen