Ook in maart veel sport bij KPN

Ook in maart geniet je weer van verschillende sporten bij KPN.

Eredivisie

De Eredivisie is na de winterstop alweer een aantal speelrondes op gang, dus ook deze maand is er weer genoeg te zien! Gelijk in het eerste weekend al van maart zie je op zondag 3 maart om 12.15 uur het voorgerecht van de 24e speelronde tussen Ajax en FC Utrecht. 2 ploegen met compleet andere doelen, want na de dramatische start van de Amsterdammers ligt hun focus voor de rest van het seizoen op het behalen van de 4e of 3e plek en focust FC Utrecht na een goede reeks in de laatste wedstrijden op een play-off ticket voor Europees voetbal. Iets meer dan 2 uur later is het hoofdgerecht en het toetje van deze speelronde, want dan nemen de nummer 1, PSV, en nummer 2, Feyenoord, het om 14.30 uur tegen elkaar op. Het gat tussen beide is wel 10 punten, maar toch zullen deze teams heel erg aan elkaar gewaagd zijn.

Twee weken later, op zondag 17 maart s’ avonds om 20.00 uur, krijgt de koploper PSV nog bezoek van FC Twente. In de 1e seizoenshelft in Enschede liep het niet goed af voor FC Twente, want toen werd er kansloos met 0-3 verloren, maar wie weet kunnen ze het de Eindhovenaren deze keer wel moeilijk maken. Op de laatste dag van maart, om 14.30 uur, staat de Twenste derby op het programma tussen FC Twente en Heracles. 

Je ziet alles van de Eredivisie én nog veel meer sport, live met ESPN Compleet. Op 4 zenders voor 12,99 per maand. Je zet ESPN Compleet gemakkelijk aan in MijnKPN of via het menu van je tv.

Makkelijk en snel een losse live sportwedstrijd kijken zonder abonnement? Kijk dan wedstrijden live vanaf 6,- per wedstrijd. Zo mis je helemaal niets meer van je favoriete sport. Betalen gaat heel makkelijk via je factuur.

Formule 1 Viaplay

Het lange wachten voor de Formule 1-liefhebbers wordt op zaterdag 2 maart eindelijk beloond, want dan barst het nieuwe seizoen eindelijk los met de 1e race op het circuit in Bahrain. Niet alleen in Bahrain wordt er geracet deze maand, ook in Saoedi-Arabië op 9 maart en Australië op 27 maart. Domineert Max Verstappen gelijk weer vanaf de start van het nieuwe seizoen of zijn er dit seizoen wel coureurs die de Nederlander concurrentie kunnen bieden? De trainingen, kwalificaties en natuurlijk de races zelf volg je allemaal op Viaplay.

Maar hoe kijk je de Formule 1 nou eigenlijk bij Viaplay? Vorig seizoen kon je namelijk nog via kanaal 225 kijken, daar is Viaplay mee gestopt. Vanaf dit nieuwe seizoen kan dat alleen nog via de Viaplay-app. Activeer daarom je bestaande Viaplay-abonnement en maak een Viaplay-account aan. Hoe je dat precies doet vind je op kpn.com/viaplay2024!

Wanneer je je account hebt geactiveerd, vind je de app van Viaplay in de KPN TV+ ontvanger, je tablet, smartphone of smart tv.

Achtste finales Champions League

Terug naar het voetbal, want in het grootste toernooi voor clubs, de Champions League, is het tijd voor alle terug duels. 4 dagen  in maart genieten van spannende wedstrijden. Op 5maart om 21.00 uur neemt  Bayern München, meervoudig winnaar van de Champions League, het op tegen het Italiaanse Lazio. Een dag later komt Real Madrid in actie tegen Leipzig. Een wedstrijd waarin alles nog mogelijk is, omdat Real Madrid met maar 1-0 wist te winnen van RB Leipzig in de 1e wedstrijd. Op 13 maart om 21.00 uur komt de enige Nederlandse club die nog in het toernooi zit, PSV, in actie tegen Borussia Dortmund. Kunnen de Eindhovenaren afrekenen met de sterke Duitse club en daardoor een ronde verder komen?

Volg alle belangrijke wedstrijden in de Champions League op RTL 7!

Gerelateerde artikelen