Kijk Wimbledon en het WK Hockey voor dames met Ziggo Sport Totaal

In de zomer geniet je van de mooiste sportevenementen. De wielrenners maken zich op voor de start van de Tour de France. De wielerronde begint op vrijdag 1 juli en is te volgen op NPO1. Wil je nog meer sport kijken? Vanaf deze week volg je met het Ziggo Sport Totaal Pakket ook de verrichtingen van onze Nederlandse tennissers op Wimbledon. Ook kijk je het WK Hockey voor dames met Ziggo Sport Totaal. Het toernooi begint op 1 juli.

Geniet van toptennis

Wimbledon is live te zien op Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Tennis. Van maandag 27 juni tot en met de finales op zondag 10 juli zie je de beste spelers en speelsters in actie op het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld. Met onder meer de Nederlanders Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven. De live-uitzendingen starten dagelijks om 12.00 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. Aansluitend kijk je naar het programma Wimbledon Today. Daarin wordt een uur lang terugblikt op de dag, met samenvattingen, reportages en interviews.

Kunnen de Hockey dames de titel verdedigen?

Het WK Hockey voor dames vindt plaats van 1 tot en met 17 juli in Amstelveen en Spanje. Uiteraard spelen de Nederlandse dames hun duels in eigen land en zijn ook dit jaar weer de favoriet. Ziggo Sport Totaal zendt vrijwel alle duels in zijn geheel uit op de diverse Ziggo Sport Totaal-kanalen. Hou voor de exacte programmering altijd de tv-gids in de gaten.

Hoe kijk je Ziggo Sport Totaal bij KPN?

Je vindt de 6 zenders van het Ziggo Sport Totaal pakket op kanaal 233 tot en met 238. Nieuwsgierig geworden naar het Ziggo Sport Totaal pakket?

Bekijk Ziggo Sport Totaal

Gerelateerde artikelen