Laatste kans: deze films verdwijnen uit het Pluspakket

Hoewel het aanbod van het Pluspakket iedere maand groeit, verdwijnt er af en toe ook een film of serie. In Laatste Kans lees jij welke topfilms- of series je nog snel moet gaan kijken. Met in mei drie avonturen van Katniss Everdeen en twee echte ‘mindfuck-films’.

The Hunger Games-trilogie

Net als bij de Harry Potter films, is een hele generatie opgegroeid met The Hunger Games-films en boeken. Een trilogie verdeeld over vier meeslepende blockbusters (The Hunger Games, THG: Catching Fire, THG: Mockingjay – Part 1 en THG: Mockingjay – Part 2). We volgen het dappere meisje Katniss Everdeen die in een denkbeeldige wereld deelneemt aan een gruwelijk spel. In deze vier films zien we haar uitgroeien tot een heldin die in een situatie van leven en dood toch in staat is tot liefde.

Source Code

In Source Code volgen we Colter Stevens (Jake Gyllenhaal), een militair die gestationeerd is in Afghanistan maar op een morgen wakker wordt in een trein. En om het nog vreemder te maken: hij wordt wakker in het lichaam van een andere man. Voor hij de kans krijgt te ontdekken wat er precies aan de hand is, ontploft de trein en bevindt hij zich plots in een vreemde capsule. En dan gebeurt dat nog een keer. Al snel komt hij erachter dat hij voor hij sterft, een gigantische terreurdaad moet zien te voorkomen.

Mr. Nobody

Het is het jaar 2092. De 117-jarige Nemo Nobody is de oudste man op aarde en de laatste sterfelijke persoon in een wereld waar iedereen eeuwig leeft. Hij worstelt dus ook als enige met dé levensvraag: heb ik alles uit mijn leven gehaald? Als kleine jongen staat hij voor een onmogelijke keuze: stapt hij op de trein met zijn moeder of blijft hij achter bij zijn vader. Eén keuze, maar met heel verschillende levens tot gevolg. De film volgt Nemo tijdens al zijn verschillende levens, maar is het nu droom of werkelijkheid?

Zo kijk je de films

Meteen één van deze topfilms kijken? Ga naar het menu van je tv, selecteer ‘Films’ en klik op ‘Pluspakket’.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de iTV app, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Gerelateerde artikelen