Proef de feestdagen met njam! Bij KPN

Wist jij maanden geleden al wat je je familie en vrienden gaat voorschotelen met de feestdagen? Of schiet je nu in de stress omdat je het nog steeds niet weet? Geen zorgen, met njam! heb je genoeg inspiratie om iets heerlijks op tafel te zetten!

Proef de feesten met njam!

Njam! biedt heel wat culinaire inspiratie voor de feestdagen met haalbare recepten, variërend van klassiekers tot verrassende smaakcombinaties. Ontdek hier alle feestelijke njam! recepten: https://njam.tv/proefdefeesten. Maar om het nóg makkelijker te maken, is er nu een e-book met de top 50 feestrecepten, verdeeld in cocktails/mocktails, hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Download nu hier gratis: https://njam.tv/ontvang-een-gratis-njam-e-book

Ook is de populaire njam! prijzenpot [https://njam.tv/prijzenpot] weer terug van weggeweest. Maak elke dag kans op een culinair cadeautje! Ook nog wat muziek-inspiratie nodig? Beluister dan de Proef de Feesten-playlist op Spotify voor de beste bekende én minder bekende kerst songs.

Geen kalkoen van doen

Alwéér kalkoen met kerst? Wees eens creatief! Onder het motto ‘Geen kalkoen van doen’ gaat njam! op culinaire zoektocht naar het ultieme kerstgerecht. Tien njam!-chefs hebben daarvoor hun favoriete feestrecept uitgekozen. Jij bepaalt welk gerecht wint! Hoe? Door hier te stemmen op jouw favoriet: Wint jouw favoriet? Dan maak je kans op dat gerecht, klaargemaakt door de njam!-chef!

De Eregast

Peppe Giacomazza, Dominique Persoone en Jeroen De Pauw zijn terug voor een nieuw seizoen van De Eregast. Met fantastische gerechten, diepte-interviews en een hoop lol. Ook dit seizoen nodigen ze hun culinaire helden uit. De Eregasten van dienst zijn driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, gerenommeerd wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia en de Gentse sterrenchef Marcelo Ballardin. 

Bal National – Feestelijke editie

Njam!-chef Wim Ballieu presenteert een speciale feestelijke editie van Bal National! In 4 afleveringen gidst hij je door een 3-gangenmenu, waarin hij traditionele gerechten een feestelijk tintje geeft. Een cinnamon roll met een zoute twist, een vleesbrood met kersen? Laat dat maar aan Wim over! Een feestelijk menu met ballen, dus.

Met njam! heb je geen excuus meer: ook jij kan deze feestdagen een heerlijk gerecht op tafel toveren! Je vindt de kookzender op kanaal 39.

Gerelateerde artikelen