Kijktips uit het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.

Series

Grey’s Anatomy (S1 t/m S15)

Zin in een serie waar je de komende tijd zeker wel mee vooruit kunt? Goed nieuws: er zijn vanaf 6 januari maar liefst 15 seizoenen van de populaire dramaserie ‘Grey’s Anatomy’ te zien in het Pluspakket! Dat betekent ruim 300 afleveringen waarin we de avonturen volgen van de chirurgen in een fictief ziekenhuis in Seattle. Zowel hun werk, maar zeker ook hun privélevens komen aan bod. Met ‘Grey’s Anatomy’ kom je de donkere maanden zeker wel door.

Donkmaster

Sage Thomas is de ‘donkmaster’ waar het om draait in deze serie. Hij verdient zijn geld met straatraces en in deze serie zien we hoe en waarom hij tot één van de besten behoort. Het is namelijk niet zomaar een kwestie van racen; er komt veel meer bij kijken. Als je van mooie en snelle auto’s houdt, is ‘Donkmaster’ zeker iets voor jou!

Films

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Deze avonturenfilm is het vervolg op ‘Fantastic Beasts And Where to Find Them’ uit 2016, en deze filmserie is dan weer een spin-off van één van de populairste boeken- en filmreeks ooit: ‘Harry Potter’. De ‘Grindelwald’ uit de titel wordt gespeeld door Johnny Depp. Hij wil een leger van tovenaars creëren, maar Newt Scamander en professor Dumbledore zullen er alles aan doen om dat tegen te houden.

Sex and the City

Van de naam Carrie Bradshaw heb je vast wel eens gehoord. Zij is namelijk de hoofdpersoon van de baanbrekende serie ‘Sex and the City’ uit de jaren ’90. Er zijn ook twee films gemaakt over de avonturen van Carrie en haar vriendinnen Miranda, Samantha en Charlotte en deze zijn vanaf 6 januari beiden te zien in het Pluspakket! Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor goede voornemens; begin eens met het kijken van deze films! Ze zijn niet voor niets onderdeel van de ‘goede voornemens’ special, nu uitgelicht in het Pluspakket.

Aquaman

We zagen ‘m al eerder naast andere helden als Batman en Superman, maar nu heeft Aquaman ook z’n eigen film! Half mens, half Atlantiër Arthur Curry (Jason Momoa) is de erfgenaam van Atlantis, een onbekend koninkrijk onder water. Als er een oorlog dreigt te ontstaan tussen de zeevolkeren en de mensheid, blijkt hij als Aquaman de aangewezen persoon te zijn om dit te voorkomen.

The Lego Movie 2

In dit vervolg op het succesvolle eerste deel, moet de lieve maar ietwat naïeve Emmet (Chris Pratt) het samen met zijn LEGO-vrienden opnemen tegen indringers uit de ruimte. Het zal ze brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Zal het ze lukken de harmonie in het Lego-universum te herstellen?

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen