TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Na een dag werken of naar school gaan is het heerlijk om op de bank te ploffen en even te ontspannen. Of je nou het laatste nieuws wil kijken of lachen om de Luizenmoeder, TV kijken is nog steeds een van onze favoriete bezigheden.

TV en al je favoriete films en series in één app!

KPN merkt ook dat klanten steeds andere behoeften krijgen op het gebied van televisie kijken. Lekker wanneer jij dat wil, op jouw favoriete apparaat, waar je dat wil, dat is de toekomst van TV. Om in deze behoefte te voorzien heeft KPN de iTV app. Deze app draait dan ook om het nieuwe tv-kijken. Jij bepaalt hoe, waar en wanneer jij je films, tv-series, documentaires en programma’s kijkt. Het mooie is dat je gebruik maakt van één app: op je TV (met Google Chromecast), tablet of mobiel. Lekker makkelijk dus. 

Overal waar je maar wilt

De app werkt via elke internetverbinding. Dus ook in het buitenland kun je eenvoudig Nederlandse televisie kijken en terugkijken. Of welke zenders jij dan ook in je pakket hebt zitten, je ontvangt ze allemaal. Dus ook in bad, bijvoorbeeld. Of onderweg in de trein. En wil je huisgenoot of partner graag voetbal kijken met zijn vrienden? Dan kijk jij via de iTV app gewoon lekker naar je eigen programma's.

Je raakt nooit uitgekeken

Binnen de iTV app kijk je alle programma's die in jouw pakket zitten. Daarnaast kijk je programma's tot wel 7 dagen geleden terug. Als je dus net jouw favoriete programma gemist hebt, kijk je het nog een week lang terug wanneer je wel tijd hebt. Maar ach, waarom zou je nog iets missen als je altijd en overal kunt kijken?

Wat kost de iTV app?

Je downloadt de iTV app van KPN helemaal gratis als je een Internet en TV-abonnement hebt.

Hoe kijk jij tv?

Ik ben erg benieuwd naar hoe jij tegenwoordig televisie kijkt? Zit je nog wel precies op tijd voor je favoriete programma voor de tv, of ben je voornamelijk online te vinden? Je kan je ervaringen hieronder in de reacties delen!

Gerelateerde artikelen