Kom de tijd door met Film1 bij KPN

Voor iedereen die in deze tijden wel wat afleiding kan gebruiken: KPN zorgt dat je de komende tijd je niet hoeft te vervelen! Met een breed aanbod van de nieuwste en beste films kun je er goed voor zitten.

Première avondje met Film1 Première

Met het hoofdkanaal van Film1 haal je het allerbeste in huis! Organiseer een filmavond bij jou thuis óf ga er lekker alleen voor zitten en geniet van de nieuwste films. Door het uitgebreide aanbod van Film1 Première word je elke keer verrast met de beste van het doek direct bij jou thuis. Je vindt de zender op kanaal 245 en bekijkt 'm direct in HD met KPN iTV.

Film1 Action voor non-stop actie

Spannende gevechten, gloednieuwe auto's met laaiende banden en nog veel meer actie bekijk je met Film1 Action! Ben je een liefhebber van actiefilms en thrillers dan zit je helemaal goed met deze filmzender. Met het diverse aanbod best beoordeelde films is vervelen voortaan onmogelijk. Op elke moment van de dag én nacht spatten de actiescénes alle kanten op of krijg je kippenvel door griezelige thrillers. Film1 Action bekijk je gemakkelijk in HD op kanaal 246 in je iTV menu.

Samen met het hele gezin: Film1 Family

Zin in een paar grappige komedies samen met het gezin of de leukste kinderfilms voor de kleintjes? Zap dan direct naar Film1 Family en beleef urenlange kijkplezier. Voor ieder wat wils, dus gezellig met z'n allen op de bank gewoon bij jou thuis. Film1 Family is beschikbaar in HD op kanaal 274 met boordevol diverse titels voor iedereen.

De beste drama's kijk je met Film1 Drama

Bij Film1 Drama kijk je de beste titels op het gebied van drama. Begin direct met kijken en de tijd vliegt voorbij met de allerbesten. Een steeds verschillende aanbod met talloze films om de tijd door te komen. Een goede dramafilm kijken met zijn tweeën op een avondje samen? Stel eenvoudig een herinnering in via het TV-menu zo hoeven jullie niets te missen! De zender bekijk je in HD op kanaal 248 met het KPN Film1 zenderpakket. Welke Film1 zender is jouw favoriet?

Ontdek Film1 met KPN

Gerelateerde artikelen