Er is veel te zien op de zender Beleef KPN

Klanten van KPN kunnen gratis kijken naar de televisiezender Beleef KPN op kanaal 41. En daar is de komende tijd een hoop te zien.

Spider-Man: All Roads Lead to No Way Home

Dé superheldenfilm van 2022 is nu te huur via het menu van je tv: Spider-Man: No Way Home. Om die release te vieren, zendt Beleef KPN de hele maand mei de special Spider-Man: All Roads Lead to No Way Home uit. Samen met hoofdrolspelers uit de films wandelen we door de lange geschiedenis van de Spider-Man. Een waanzinnig kijkje in de keuken, waarin we alles leren over Spider-Man, de films en de makers.

PlusTV

PlusTV is het magazine voor de film- en serieliefhebbers. Presentatoren Fiona Yauw en Leon van der Zanden. Zij nemen je in een half uurtje mee langs de bergen content uit het Pluspakket van KPN en andere aanbieders. Het thema van mei is actie. Samen met een van Nederlands bekendste stuntmannen bespreken we een paar moddervette actiefilms. Ook geven we je, zoals gebruikelijk, tal van serietips, met in mei onder meer The Dropout (Disney+), Line of Duty (Pluspakket) en Gaslit (Viaplay). PlusTV is dagelijks te zien om 16:00 uur en 20:00 uur.

Actiefilms

In mei kan je op Beleef KPN elke donderdagavond de beste actiefilms zien. Met onder meer Point Break, de actieklassieker over surfende bankrovers met Keanu Reeves en Patrick Swayze. Daarnaast kun je kijken naar Out of Reach, Time Cop en Shade.

Series

Op maandag (20:30 uur) en dinsdag (20:45 uur) kijk je naar de beste hitseries van Scandinavische bodem. Op maandag zie je kakelverse afleveringen van Springvloed. Deze serie gaat over een jonge politievrouw die een cold case probeert te kraken. Op dinsdag zendt Beleef KPN een klassieker binnen het genre uit: The Bridge. 

Studio 100

Ook  aan de allerkleinsten is gedacht. Want de woensdagmiddag en zaterdagochtend staat helemaal in het teken van het allerbeste van Studio 100. Van Mega Mindy tot Bumba, van Piet Piraat tot Samson en Gert – ze komen allemaal voorbij!

Beleef KPN is voor alle internet- en tv-klanten van KPN gratis te bekijken op kanaal 41.

Gerelateerde artikelen