De kidszenders bij KPN

Wij denken aan het hele gezin, dus ook aan de kinderen. Daarom hebben we de leukste kinderzenders. We lichten er een paar voor je uit.

Disney Channel

Op kanaal 28 vind je Disney Channel. Op deze zender komen alle helden samen. Een zender die draait om plezier, spanning en vriendschap. Onder meer 101 Dalmatiërs, Ducktales en natuurlijk Mickey Mouse komen voorbij in talloze series en films. Maar ook zie je nieuwe avonturen van bijvoorbeeld GhostForce en Amphibia. Een echte familiezender met een enorm aanbod.

Nickelodeon

Dankzij geweldige cartoons als Spongebob Squarepants en Fairly Odd Parents is Nickelodeon al jaren razend populair. Op kanaal 33 start de dag met Nick Jr. met programma’s die speciaal zijn uitgezocht voor de allerkleinsten. Daarna kunnen ook de wat grotere kinderen hier terecht. Van leerzaam tot spannend, van cartoons tot live action. Nickelodeon is er echt voor kinderen van alle leeftijden.

Cartoon Network

Cartoon Network is al sinds de oprichting een zender met een heel eigen stijl. Daarom vind je op kanaal 60 prijswinnende cartoons als Adventure Time en The Amazing World. Ook is er natuurlijk plek voor klassiekers als The Powerpuff Girls en Dexter’s Lab. Cartoon Network is net even anders.

Beleef KPN

Ook op onze eigen zender Beleef KPN zien kinderen de mooiste avonturen. Want op woensdagmiddag en zaterdagochtend genieten ze op kanaal 41 van het allerbeste van Studio 100. Dat betekent spannende verhalen van onder andere Mega Mindy, Piet Piraat en het Huis Anubis, Arthur en de Minimoys, 100% Wolf en Wissper.

Nog meer kinderzenders?

Naast deze zenders krijg je in het Pluspakket maar liefst 6 leuke kinderzenders. Zoals Nick Jr. en Baby TV. Ook vind je in het Pluspakket veel films en series voor de kids.

Bekijk Pluspakket

Gerelateerde artikelen