Kaarten voor Nederland – België op 25 september 2022

Wij zijn trotse sponsor van de KNVB, de Eredivisie en het Rijksmuseum. Daarom geven we regelmatig kaarten weg aan onze trouwe klanten. Via het online platform Seaters betaal je eenmalig een eigen bijdrage van 4,-, ten behoeve van het KPN Mooiste Contact Fonds. We leggen hieronder uit hoe het werkt.

Dit kadootje was uit te pakken tot 31 augustus 2022

Het Nederlands elftal in actie

Op 25 september speelt het Nederlands elftal de laatste UEFA Nations League wedstrijd tegen België. De wedstrijd tegen de Rode Duivels vindt plaats in de Johan Cruijff arena om 20:45 uur. Het is een van de laatste duels voorafgaand aan het WK in november en december.

Eerder tegen België

Gewonnen: 55

Verloren: 41

Gelijkspel: 31

Maak kans op kaarten voor de Oranje tegen België

Maak kans om samen met maximaal 3 vrienden aanwezig te zijn bij de Oranjewedstrijd tegen België. Meld je via Seaters tot en met 28 augustus aan voor 2, 3 of 4 kaarten. Ben je ingeloot? Dan betaal je eenmalig 4- per kaart ten behoeve van het KPN Mooiste Contact Fonds. Met dit bijzondere fonds zetten we ons in voor kwetsbare groepen in de samenleving, voor wie sociaal contact niet vanzelfsprekend is. Je krijgt op 1 september bericht als je kaartjes hebt gewonnen.

Zo meld je jezelf aan

1. Maak een account op seaters.com/kpn

2. Registreer je met de toegangscode: KPNPAKTUIT

3. Volg de instructies in de bevestigingsmail

4. Nadat we je e-mail hebben bevestigd, ga je naar seaters.com/kpn. Hier log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord

5. Je ziet de evenementen en winacties die op dat moment beschikbaar zijn

6. Open een actie en klik op ‘Vraag nu aan’ om je aan te melden

Let op: alleen winnaars krijgen van ons bericht op de aangegeven datum.


Gerelateerde artikelen