Kijk Justice League bij KPN!

Zin in een avondje vermaak? Kijk vanaf 21 maart de superheldenfilm Justice League On Demand bij KPN. Justice League is de vijfde film op rij die gebaseerd is op DC Comics. De film zit boordevol actiemomenten en interactie tussen de superhelden en is vooral voor de échte fans genieten geblazen!

Justice League is gebaseerd op de verhalen en personages van de stripboeken DC Comics dat zich afspeelt in een fictief universum. De Amerikaanse actiefilm is geregisseerd door Zack Snyder en is geproduceerd door Warner Bros. Pictures in samenwerking met DC Comics. De film ging op 26 oktober 2017 in Peking in première en werd genomineerd voor drie prijzen.

Het superheldenverhaal

Enige tijd na de gebeurtenissen van Batman v Superman: Dawn of Justice en de dood van Superman schakelt Batman de hulp in van zijn nieuw gevonden bondgenoot Diana Prince, oftewel Wonder Woman. Samen vormen zij een nieuw superheldenteam en moeten zij een nog grotere bedreiging verslaan. Batman en Wonder Woman breiden hun team uit met metamensen om het te kunnen opnemen tegen de superschurk Steppenwolf en zijn leger van Parademons. Maar is het nieuwe team van helden Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash nog wel op tijd om de wereld te redden van zo’n grote bedreiging?

Justice League is On Demand te zien voor slechts € 5,99.

DCEU films

De vier DCEU films die voor Justice League uitkwamen zijn: Man of Steel (2013), Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Suicide Squad (2016) en Wonder Woman (2017). Suicide Squad won als superheldenfilm de meeste prijzen, waaronder een Oscar.

De films Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad kijk je via het tv-menu, onder Films huren.

  Zo kijk je films On Demand: 

  Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je Justice League via het On Demand menu van je tv: Menu > Films Huren

   Wil je ook Première films kijken?

   Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

   Gerelateerde artikelen