Juni is sportmaand bij KPN

Het zal je niet ontgaan zijn dat het EK voetbal in volle gang is. Natuurlijk hopen we allemaal dat het Nederlands elftal zo ver mogelijk komt in het eindtoernooi. Wie weet lukt het ons wel om op 11 juli in Londen aan de aftrap te mogen staan, op aan het heilige gras van Wembley… En over heilig gras gesproken, deze maand staat na een jaar afwezigheid ook weer ‘The Championships’ op het programma, beter bekend als Wimbledon. Dit en meer zie je in de sportmaand juni, bij KPN. We praten je even bij!

De beste sportfilms en documentaires

Om alvast lekker in de stemming te komen, kun je bijvoorbeeld kijken naar de serie ‘All or Nothing’ op Amazon Prime Video. Deze serie gaat achter de schermen bij de Engelse voetbalclub Tottenham Hotspur in het seizoen 2019/2020, één van de spannendste seizoenen van de geschiedenis van de club. Of kies voor ‘Sunderland ‘Til I Die’ op Netflix, over de voetbalclub Sunderland die na het seizoen 2017/2018 moet zien om te gaan met de degradatie uit de Premier League.

Ook zijn er meerdere mooie sportfilms te zien in het Pluspakket. De Zweedse sterspeler Zlatan Ibrahimovic zal dit jaar niet op het EK te zien zijn vanwege een blessure, maar in de documentaire ‘Becoming Zlatan’ kun je hem alsnog zien schitteren. We volgen een jonge Zlatan tijdens het begin van zijn carrière en in zijn tijd bij Ajax. Boksliefhebbers kunnen hun hart ophalen met ‘Ali’, waarin Will Smith in de huid kruipt van de beroemde bokser Muhammad Ali en daar zelfs een Oscar-nominatie voor ontving. Meer een tennisfan? Kijk dan naar de film ‘Borg/McEnroe’, over de beroemde Wimbledon-finale van 1980 tussen Björn Borg en John McEnroe. Dit is slechts een kleine greep uit het ruime aanbod van het Pluspakket. Nog geen Pluspakket? Lees hier hoe je het aanzet.

Wimbledon

Ook voor de tennisliefhebbers is juni een mooie maand, want op 28 juni begint het oudste tennistoernooi ter wereld, Wimbledon. Het evenement, één van de vier Grand Slam tennistoernooien en op gras gespeeld, vindt voor de 134ste keer plaats in Londen en zal deels bij Eurosport te zien zijn en deels bij Ziggo Sport Totaal. Wil jij niks missen van Wimbledon? Je vindt het Ziggo Sport Totaal-pakket in het menu van je tv.

TV Oranje

En of je nou wel of geen fan van sport bent, met TV Oranje als zender van de maand swing je de pan uit in juni! Kom in de stemming voor een wedstrijd van Oranje, of ga gewoon lekker los op Nederlandstalige muziek. Met TV Oranje geniet je 24 uur per dag van muziek van eigen bodem. De zender is de hele maand gratis te zien op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan kun je altijd naar TV Oranje kijken, op kanaal 112.

KPN TV kleurt oranje

Tot slot hebben voor de echte Oranjefans nog iets leuks: je kunt namelijk jouw tv-menu een oranje tintje geven! Dit kun je doen door naar de Instellingen te gaan. Kies voor TV Menu, selecteer Kleuren en kies Oranje. Daarnaast vind je alle sportwedstrijden en programma’s, die je zowel live als on demand kunt bekijken, eenvoudig via het sport-menu. Deze vind je door via je menu-knop naar Sport te gaan.

Hup Holland, hup!

Gerelateerde artikelen