5 tips om je voor te bereiden op het EK

Op 11 juni 2021 is het zover: het EK voetbal. Als trotse partner van de KNVB kunnen we niet wachten! En ook al wordt het EK dit jaar net iets anders dan andere jaren: de Oranje Leeuwen zijn er na 9 jaar eindelijk weer bij. Dat wil je niet missen! Daarom lees je op deze pagina alles over hoe en wanneer je de wedstrijden kijkt. En hoe ook jij scoort tijdens het EK.

1. De aankleding

Natuurlijk is jouw dresscode oranje tijdens het EK. Maar niet alleen jij kleurt oranje, ook je telefoon en huis breng je in oranjesferen. Hoe? Bestel gratis het speciale oranje EK telefoonhoesje(niet meer beschikbaar) en personaliseer het hoesje met je eigen naam. Zo ziet iedereen dat jij een echte Oranjefan bent. Je maakt het helemaal af door ook gratis de EK achtergronden te downloaden voor je mobiel, tablet of pc.

Daarnaast kleur je jouw woonkamer helemaal oranje met de slimme kleurenlampen van Philips Hue. Zo bedien je de lampen eenvoudig met de app en maak je van je woonkamer een echte EKamer. Je bestelt de slimme lampen voordelig met onze EKamer deals.

2. De voorbereiding

Voordat het EK start ben je natuurlijk op de hoogte wanneer Nederland speelt, want je kent het EK voetbalschema helemaal uit je hoofd. Daarnaast heb je jouw voetbalkennis opgefrist door de trainingsvideo's van straatvoetballegende Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija te kijken. Verdedigen, aanvallen, keepen, buitenspel: na het zien van deze video's kunnen ze jou volgend EK vragen om in Oranje te spelen!

Trainen als Oranje doe je natuurlijk het liefst samen met je club. Win een Trainen als Oranje clinic van de KNVB voor 50 pupillen! Aanmelden doe je vóór 27 juni via de PiM App. Kijk hier hoe jij en je club kans maken.

Met al deze kennis durf je jouw vrienden zeker wel uit te dagen om mee te doen met de officiële KPN-KNVB EK-pool. Want word jij meestervoorspeller van de officiële KPN-KNVB EK-pool? Dan maak je o.a. kans op 2 VIP tickets voor de thuiswedstrijd.

Doe mee met de EK-pool

3. De juiste kijkplek 

Of je nu zit op de reservebank, de achterbank, of in je campingstoel. Wij zorgen ervoor dat je het EK overal in hoge kwaliteit kunt kijken. Maar zoals in elke sport: een goede voorbereiding is het halve werk en is het handig om je opties te weten.

Thuis kijken

Thuis kijk je gemakkelijk de wedstrijden via KPN TV. We zenden de wedstrijden uit in haarscherp beeld en je hebt de voordelen van tv-opties zoals: live pauzeren (handig voor als je van de spanning toch snel even naar het toilet moet) of terugspoelen (handig voor als je nogmaals dat doelpunt wilt zien).

Onderweg kijken

Kan je de wedstrijden niet thuis kijken? Gebruik dan de KPN iTV app. Hiermee kijk je op mobiel, tablet of laptop KPN TV. Ben je niet verbonden met wifi? Let dan op dat je niet te snel door je mobiele data gaat. Misschien is een eenmalige extra databundel dan wel handig. Heb je vaker meer MB’s nodig? Kijk dan eens naar onze abonnementen met Unlimited Data.

Op de camping kijken

Wil je liever het echte oranjegevoel meemaken vanaf de camping? Dan kun je ook kiezen voor een Digitenne abonnement. Hiermee kijk je in heel Nederland draadloos tv.

Ga je over de grens? Met de KPN iTV app kijk je in heel de EU via je mobiel, tablet of laptop de wedstrijden.

4. De beslissende momenten

Weet jij het ook altijd beter dan de grensrechter? Test of je het helemaal goed hebt, door de beslissende momenten tijdens de wedstrijd gelijk terug te kijken met de KPN iTV App of met de terugspoel optie van je tv-menu. En speciaal voor de oplettende kijker: tijdens de Oranje wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA op 13, 17 en 21 juni geven we tijdens elk VAR moment 32-inch LG Smart TV’s weg. Op het moment dat de scheidsrechter met zijn handen het bekende, rechthoekige gebaar maakt om een actie te laten bekijken door de VAR, kun jij meteen meespelen via social media. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.

5. De nabespreking

Na elke gespeelde wedstrijd bereid je je natuurlijk goed voor op de volgende wedstrijd. Hoe doe je dat? Door onder andere alle wedstrijden gemakkelijk terug te kijken. Zo weet je precies waar we bij de volgende tegenstander op moeten letten.

Gerelateerde artikelen