Gratis Eredivisie kijken? Het kan met KPN TV

Met het Eredivisie-seizoen op volle toeren, wil je natuurlijk niets missen. Wat gaan de koplopers doen? Herstelt Ajax nog van de 6-2 nederlaag tegen Feyenoord of blijft PSV aan kop…? Nou ja, daar komen we maar op één manier achter: we zullen het moeten zien! KPN is hoofdsponsor van de Eredivisie en daarom krijg je als KPN-klant mooie extra’s. Zo kijk je met KPN óf gratis óf supervoordelig naar ESPN. Lees hieronder hoe je dat voor elkaar krijgt.

Helemaal gratis kijken

Gratis is altijd goed. Daar houden wij Nederlanders wel van. Heb je thuis KPN Internet en TV? Dan krijg je de zender ESPN op kanaal 14 helemaal gratis! Hiermee kijk je een selectie van de beste ESPN programma's en wedstrijden gratis.

Ajax – PSV kijken vanaf de zijlijn

Wil je alle wedstrijden live volgen? Geen nood, met het Internet & TV-pakket van KPN kun je ESPN Compleet aanschaffen. Dan kijk jij alle Eredivisiewedstrijden vanaf je vertrouwde zijlijn: lekker thuis op de bank. Die spannende match op tussen Ajax – PSV, maak jij met ESPN Compleet dan live mee!

Wat krijg je bij ESPN Compleet?

Van die spannende Eredivisiewedstrijden gaat de bloeddruk flink omhoog. Even ontspannen met wat anders dus. Gelukkig zendt ESPN Compleet per speelronde ook minimaal één wedstrijd uit de Jupiler League uit. Bovendien worden er zoveel mogelijk KNVB-bekerwedstrijden uitgezonden. Extra leuk: sinds kort worden wedstrijden uit de Tweede Divisie weer gespeeld en uitgezonden. Moedig je lokale helden aan via je televisie!

Méér dan alleen gratis Eredivisie kijken

Naast gratis naar de Eredivisie kijken geniet je met ESPN ook van andere programma’s rondom het voetbal. Tussen de wedstrijden door zijn er tal van interessante talkshows en deskundige analyses. Wil je voor de wedstrijd alvast in de spelverdeling duiken? Schuif dan aan bij De Tafel van Kees. Deze talkshow vol voetbalanalisten dient als voorbereiding op de wedstrijden die dat weekend gespeeld worden.

Geen tijd gehad om de match live te volgen? Geen probleem: met ESPN Compleet kun je niet alleen de beste samenvattingen bekijken maar ook heel de wedstrijd terugzien. Met interactieve tv van KPN en het ESPN Compleet Pakket ben jij voortaan zélf de voetbalanalist. 

Bij dit zenderpakket kun je bovendien de gratis app downloaden: ESPN WATCH. Met deze app kijk je waar en wanneer je ook wilt naar de wedstrijden. Handig!

Kijk naar ESPN Compleet

Gerelateerde artikelen