Go!Gaming connected by KPN opent de 6e locatie in Nijmegen! 

Na het succes van de opening van 5 Go!Gaming locaties in Nederland komt de state-of-the-art gaming spot nu ook naar Nijmegen. Vanaf zaterdag 19 november kunnen gamers bij Pathé Nijmegen zich helemaal onderdompelen in de gaming wereld en hier de strijd aangaan met vrienden of andere gamers.

Go!Gaming connected by KPN is een high-end game area met de beste en meest geavanceerde game-apparatuur. Je kan er naar hartenlust gamen op supersnelle Alienware pc’s met de allerbeste RTX videokaarten. Natuurlijk kan je ook gebruik maken van PlayseatⓇ Gaming Chairs, Philips Hue Game Light en HyperX peripherals. Je kan er spelen op de racing seats met PlayseatⓇ Raceseats en de nieuwste consoles zoals de Nintendo Switch, Playstations 5 en Xbox Series X.

Speel populaire spellen zoals de competitieve games Fortnite en League of Legends en racing games zoals  The Crew 2, Forza Horizon 5 en Sim Racing o.a via de Xbox GamePass. Bij Go!Gaming is er altijd wat extra’s te doen voor de gamer, zo worden er evenementen en toernooien georganiseerd. 

Succes Go!Gaming 

De eerste Go!Gaming locatie in Pathé Schouwburgplein werd in december 2021 geopend, inmiddels zijn daar 6 locaties aan toegevoegd en is een groot succes. Er is een trouwe fanbase opgebouwd aan gamers, inmiddels zijn er al veel momenten geweest waarbij alle gaming spots uitverkocht waren. In samenwerking met verschillende gamepublishers werden aansprekende gaming events georganiseerd, zoals de ‘Let’s Play Nintendo’ (o.a. Mario Kart en Mario Party) en ‘Let’s Play Ubisoft’’ (o.a. Just Dance en TrackMania). Bovendien organiseren Pathé en Go!Gaming regelmatig Viewing Parties zoals de finale van de  League of Legends Worlds 2022. 

Openingsevent Go!Gaming Nijmegen 

Op zaterdag 19 november opende Go!Gaming Nijmegen officieel haar deuren. Iedereen kon zich aanmelden en die dag gratis langskomen. JoostSpeeltSpellen streamde 12 uur lang die dag vanuit de gaming area en nam het op tegen verschillende bezoekers. Er zijn die dag toffe prijzen gewonnen.

Maak kans op een OMEN Gaming PC 

Speciaal voor KPN klanten hebben we een actie rondom de opening van de nieuwe locatie. Je kan via de site: https://www.gogaming.gg/gamenmetkorting een account aanvragen en activeren. 

De accounts die in 2022 worden aangemaakt bij een van de Go!Gaming locaties (Rotterdam Schouwburgplein, Utrecht Leidsche Rijn, Maastricht, Groningen of Nijmegen) maken kans op een OMEN Gaming PC. 

Ook krijgt iedereen die zich aanmeldt een kortingscode van 50% voor 2 uur gametime of racetime.

Tickets en reserveren

In Go!Gaming Nijmegen staat onze crew klaar om gamers te begeleiden, uitleg te geven en geïnteresseerden verder te enthousiasmeren over de toffe wereld van gaming. Ga voor tickets en meer informatie naar: www.gogaming.gg.

Gerelateerde artikelen