Beleef de Formula 1® op Viaplay bij KPN

Nog even en het is weer zover: de start van het Formule 1-seizoen 2023! We hebben een paar kijktips voor je om alvast in de stemming te komen.

Liefhebbers van Viaplay zitten goed bij KPN!

Een abonnement op Viaplay kost 15,99 per maand. Met Viaplay bij KPN krijg je elke maand tot 12,50 korting als je Internet, Mobiel en Viaplay combineert.

Deze korting bestaat uit tot 7,50 korting op mobiel. Ook krijg je 5,- Entertainmentkorting, als je dit nog niet voor een andere entertainmentdienst gebruikt..

Amber Brantsen in PlusTV

Wat kunnen we verwachten van het komende seizoen? Wordt ‘onze’ Max weer kampioen? Wat weten we over die andere Nederlander die mee gaat doen, Nyck de Vries? En hoe zit het met de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton?

Op deze en nog veel meer vragen geeft Viaplay-presentatrice Amber Brantsen antwoord in PlusTV. Fiona nam een kijkje bij Amber in de studio en samen nemen ze het komende Formule 1-seizoen door. PlusTV zie je elke dag bij Beleef KPN, op kanaal 41.

Max Verstappen

Ook kan je bij Viaplay genieten van mooie programma’s en documentaires over alles wat met Formule 1 en Max Verstappen te maken heeft. Mooie exclusieve programma’s zoals Verstappen - Lion Unleashed 2, F1 2022: Year of the Lion en Max’s Machine, bijvoorbeeld.

Genoeg voorpret dus, tot de eerste race op 5 maart in Bahrein van start gaat. Uiteraard zijn ook alle Grand Prixs én de voorbereidingen hierop live te volgen op Viaplay. Waaronder de Formula 1® Pre-season testing 2023 die plaatsvindt op het Bahrain International Circuit van 23 – 25 februari bijvoorbeeld.

Formule 1 test in Bahrein

Wil je geen rondje missen van de start van dit Formule 1 seizoen? Vanaf 23 februari rijden de nieuwe F1 auto’s alweer rond op het circuit van Bahrein. Je zit dan ook goed bij Viaplay, want daar kijk je vanaf 23 februari 3 dagen live naar de testdagen. Vanaf 08:00 uur ’s ochtends tot vlak voor etenstijd zit je op de eerste rij. Presentatrice Amber Brantsen en verschillende analisten onder wie Giedo van de Garde en Tom Coronel praten je tussendoor bij over nieuwe ontwikkelingen, verwachtingen en uiteraard over Max Verstappen en Nyck de Vries. 23, 24 & 25 februari van 08:00u - 17:30u te zien op Viaplay.

Gerelateerde artikelen