De nieuwste films kijk je deze zomer vanaf je eigen bank

Zet de popcorn vast klaar, want de nieuwste films kijk je in je eigen thuisbioscoop! Met veel nieuwe filmreleases en de zomervakantie voor de deur is dit hét ideale moment om er eens lekker voor te gaan zitten. Via je tv-menu kan je de nieuwste films zien! Gewoon vanaf je eigen bank. Met welke films je de zomer doorkomt? Dat vertellen we je in deze blog.

Out of Death

De gepensioneerde agent Jack Harris (Bruce Willis) leeft rustig in de afgelegen wildernis, totdat hij de eenzame wandelaar Shannon (Jamie King) tegenkomt. Zij is op de vlucht geslagen voor corrupte, moordende politieagenten. Met zijn aangeboren overlevingsinstinct is Jack vastbesloten om haar te helpen. Kunnen zij de verdorven agenten te slim af zijn? Je kijkt deze spannende thriller vanaf €4,99 (en in HD kwaliteit voor 5,99).

Premium films

Deze zomer komen nieuwste films nog sneller bij jou thuis! Deze Premium films geven je eerder toegang tot de nieuwste bioscoopfilms, daarom hebben deze films een meerprijs. Heb je iets meer geduld? Na verloop van tijd komen de films beschikbaar voor de reguliere huurprijs.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de The Conjuring: The Devil Made Me Do It? Een moord op klaarlichte dag. Arne, de moordverdachte, beweert onschuldig te zijn en zegt dat een gruwelijke demoon hem forceerde. Paranormale experts Ed en Lorraine, gespeeld door Patrick Wilson en Vera Farmiga, staan voor de meest wrede en complexe zaak in hun carrière. Kunnen zij de ziel van de jonge jongen redden? Dit derde deel van The Conjuring is op 13 oktober te huur voor de reguliere prijs. Je huurt dit bloedstollende deel van The Conjuring voor €14,99.

Het eeuwige kat-en-muisspel komt deze zomer naar je toe! In de nieuwste film verhuist Jerry naar het chicste hotel van New York, waar op dat moment ook de belangrijkste bruiloft van het jaar is. Niemand wil een muis op zijn bruiloft, dus wordt de hulp van Tom ingeschakeld… Als dat maar goed gaat! Je kijkt Tom & Jerry nu al thuis voor €14,99. Heb je nog iets meer geduld? Vanaf 22 september kijk je deze voor de reguliere huurprijs.

Zit je klaar voor hét gevecht van het jaar? De strijd tussen de kolossale titanen barst los in Godzilla vs Kong. Godzilla is op oorlogspad en niks lijkt hem te kunnen stoppen. Er is nog maar één optie om de wereld te redden: Kong. Wat heeft Godzilla tot waanzin gedreven? En nog belangrijker, welke titaan zal de gruwelijke strijd winnen? Je kijkt Godzilla vs Kong nu al thuis voor €14,99. Heb je nog iets meer geduld? Vanaf 29 september kijk je deze voor de reguliere huurprijs.

Zonnige zomer films

Van sommige films kun je echt nooit genoeg krijgen! Of je nu nog een keer wil zien hoe vergeetachtig Dory is, of wat de Steen der Wijzen nou precies voor Harry Potter betekent; het kan allemaal deze zomer! We hebben de 25 leukste kinder- en teenfilms op een rijtje gezet. Kijk ze per stuk voor slechts €1,99.

Masha en de beer

Ga mee op avontuur met Masha en de beer! Ze is een ondernemend en vrolijk meisje dat graag avonturen beleeft. Haar buurman is haar beste vriend en is toevallig een grote bruine beer. Samen beleven ze gekke en prachtige avonturen! Je huurt deze film nu al voor €4,99 (en in HD kwaliteit voor 5,99).

Waar kan ik de films huren?

Films huren doe je eenvoudig via het KPN TV-menu. Ga naar Menu, druk op Films en ga naar Films Huren. Om een film te kunnen bestellen heb je je pincode nodig. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten, kijk dan hoe je deze kunt opzoeken of wijzigen.

Gerelateerde artikelen