5 filmhuisfilms kado voor jou

Leuk nieuws voor de liefhebbers van filmhuisfilms: we geven er 5 kado! Zo kijk jij in september helemaal gratis naar deze topfilms. Hier leggen we uit wat én hoe je het kunt zien.

Let op: vrijdag 30 september 2022 is de laatste dag dat je deze films gratis kan kijken.

Melancholia

In Melancholia volgen we een bruid die heel somber is. En dat nog wel op haar trouwdag. Het is een dure bruiloft die door haar zus is betaald. Dat zorgt voor grote spanningen tussen de 2 en hun ouders. Maar dat is niet het grootste probleem. Dat is Melancholia, een enorme komeet die op de aarde afstormt. Een trouwerij én een film zoals je nog nooit eerder zag.

A Late Quartet

Al 25 jaar traden ze samen op, de leden van The Fugue. 4 strijkers die samen de hele wereld hebben gezien. Maar dan komt cello speler Peter opeens met onverwacht nieuws. Hij heeft de ziekte van Parkinson en moet stoppen. Dit zorgt voor ruzie binnen de groep. De ego’s lijken groter dan ooit nu Peter wegvalt. Een film over muziek, vriendschap en het einde.

Elle s’en va

Bettie is begin 60. Als haar sigaretten op zijn stapt ze in haar auto. Ze rijdt weg. Weg van haar moeder, haar restaurant en haar leven. Hoe verder ze rijdt, hoe minder ze terug wil. Want haar leventje blijkt niet veel voor te stellen. Zo is haar liefde er met een jongere vrouw vandoor. En ook de band met haar familie stelt nog maar weinig voor. Daarom rijdt ze maar door, op weg naar een nieuw leven.

The Farewell

The Farewell is een waargebeurd verhaal over de Billie’s. Een Chinese familie in New York. Het draait allemaal om oma, die nog in China woont. Zij is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Alleen weet ze dat zelf niet. Want haar familie wil dit slechte nieuws niet met oma delen. In plaats daarvan verzinnen ze een plannetje: een nep bruiloft. Zo halen ze oma naar Amerika voor een groot afscheidsfeest.

Parasite

Oscarwinnaar Parasite gaat over de arme familie Kim. Ze wonen in een kelder in Seoel en hebben het zwaar. Maar dan krijgt de zoon een baantje bij de rijke familie Park. Het bevalt zo goed dat zijn familie jaloers wordt. En dus zorgen ze ervoor dat ook zij de villa binnenkomen. Langzaam maar zeker dringen ze het leven van de Parks binnen. En dat heeft grote gevolgen.

Zo bekijk je de 5 filmhuisfilms:

• Je gaat naar het tv-menu en kiest ‘Films’.

• Kies Pluspakket

• Onder Uitgelicht staat Kadootje en hier geniet je van de 5 films!

Gerelateerde artikelen