Kijk deze feestelijke filmklassiekers bij KPN

Het is weer dé tijd van het jaar! Heb jij ook zin om alvast lekker in de stemming te komen voor de feestdagen? Daarom hebben wij samen met Pathé Thuis een aantal van de leukste en ontroerendste films voor je op een rij gezet. Kruip lekker op de bank met één van deze 'Holiday Classics'. Welke film ga jij als eerste kijken?

Love Actually (2003)

Ben jij een echte romanticus? Dan heb je deze film waarschijnlijk meer dan eens gezien. Maar hij blijft gewoon goed! In deze Britse film met o.a. Liam Neeson, Emma Thompson en Hugh Grant, wordt Londen omgetoverd tot prachtige kerststad. Love Actually is een film waarin we verschillende verhaallijnen volgen van Londenaren die op hun eigen manier de liefde zoeken. Zal het ook dit jaar weer ‘eind goed, al goed’ zijn?

Home Alone (1990)

Wie is niet opgegroeid met de streken van de achtjarige Kevin? Home Alone is dé film die je al 100x hebt gezien, maar waarvan je toch wilt weten hoe hij afloopt. Laat jezelf onderdompelen in nostalgie bij het horen van de Home Alone-tune, en laat de hele familie meegenieten hoe de kleine Kevin de inbrekers Harry en Marv keer op keer te slim af is.

The Lord of The Rings trilogie (2001-2003)

Zonder twijfel één van de meest epische trilogieën uit de geschiedenis. Naar het boek van J.R.R. Tolkien. In de films volgen we de hobbit Frodo Baggins op zijn avontuur door Midden Aarde. Gaat het Frodo en zijn vrienden lukken om de ring te vernietigen? Je komt erachter in The Lord of The Rings. Absoluut een aanrader voor een filmmarathon.

Harry Potter (2001-2011)

Als je écht in bent voor een filmmarathon, dan kun je ook de Harry Potter collectie kijken. De verfilmingen van de boeken van J.K. Rowling zijn eigenlijk het hele jaar door leuk, maar met de feestdagen net iets meer. Zet je schrap voor een wereld vol magie, toverspreuken en vliegende bezemstelen. Of introduceer Harry eens aan de nieuwe generatie!

Scrooged (1988)

Onze állergrootste favoriet blijft toch wel Scrooged. Een moderne versie van het bekende verhaal van Charles Dickens. Een egoïstische, cynische televisiebaas wordt geteisterd door drie geesten rond kerst die hem laten inzien dat hij moet veranderen. Maar of het hem lukt? Ontdek het zelf!

Last Christmas (2019)

Deze film speelt zich af in één van de typische kerststeden: Londen. Op het moment dat Kate niet lekker in haar vel zit en nota bene in een kerstwinkel de schijn moet ophouden, komt Tom haar leven binnenlopen. Is dit een teken?

The Santa Clause (1994)

Fans van komedie opgelet! Ook dit jaar staat The Santa Clause weer in ons rijtje favoriete kerstfilms. Wanneer een man de kerstman per ongeluk van zijn dak laat vallen op kerstavond, wordt hij op magische wijze gerekruteerd om zijn plaats in te nemen. Hoe dat afloopt? Bekijk het zelf!

Polar Express

The Polar Express is een animatiefilm voor het hele gezin. Het verhaal gaat over een jongetje die op kerstavond ligt te slapen. Plots hoort hij een trein langskomen genaamd: The Polar Express. De conducteur vraagt of hij meegaat met de trein en dit is het begin van een onvergetelijk avontuur.

Heb je een voucher ontvangen?

Heb je KPN TV, en heb je een filmvoucher ontvangen van KPN? Dan lever je die eenvoudig in via je KPN TV menu onder ‘Films’ en dan ‘Films Huren’. Kies je film, vul je filmvoucher in, en kijken maar!

Heb je geen KPN TV, en heb je een Pathé Thuis voucher ontvangen? Ga dan naar pathe-thuis.nl/cadeau.

Gerelateerde artikelen