Vier de feestdagen met KPN

Het jaar 2021 zit er alweer bijna op… Maar niet voordat we deze decembermaand nog even feestelijk afsluiten. Met onder andere cabaret, karaoke en kerstclassics!

Karaoke

Ken jij de Stingray Karaoke-app al? Die kun je gewoon vinden in het menu van je tv bij Apps op TV, en hoef je niet eerst te downloaden. Je kunt ‘m dus direct gebruiken! Dus schraap je keel maar eens goed en laat je zangkunsten horen met deze gezellige app! Je vindt er de grootste hits maar ook de  nieuwste nummers van de populairste artiesten van dit moment, zoals ‘Shivers’ van Ed Sheeran of ‘Easy on Me’ van Adele, bijvoorbeeld. Geen probleem als je de tekst even niet weet, want die loopt mee in het beeld! En als je een beetje onzeker bent over je zangkunsten, zet je gewoon de lead vocal aan om je te ondersteunen.

Maar ook op de zender Beleef KPN, te vinden op kanaal 41, is vrijdagavond in december omgedoopt tot karaoke-avond! Vanaf 22:00 uur kun je een half uur lang keihard meezingen met de grootste hits. Elke week zijn er vijf nieuwe nummers, dus dat zijn een hoop nummers om te laten horen wat jij kan! Denk aan ‘De Vlieger’ van André Hazes, ‘Material Girl’ van Madonna of ‘Always on My Mind’ van Elvis Presley, bijvoorbeeld. Zing ze!

Zender van de maand: NPO 1 Extra

In december is NPO 1 Extra zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42. En dat is extra leuk deze maand, want er zijn maar liefst twee grote evenementen 24 uur per dag live te zien! Zo start op 18 december 3FM Serious Request, een actieweek waarin de dj’s van 3FM proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds. En dit jaar is het Glazen Huis terug, dus dat wordt extra leuk om naar te kijken! Aansluitend kun je vanaf 25 december weer genieten van de jaarlijkse Top 2000. Traditiegetrouw worden vanaf dan de 2000 populairst gevonden nummers uitgezonden op Radio 2, en ook dit evenement kun je 24 uur per dag live volgen. Breng deze decembermaand een beetje gezelligheid je huiskamer in met 3FM Serious Request en de Top 2000, op NPO 1 Extra! De hele maand gratis te zien op kanaal 42. Heb je het Pluspakket, dan kun je altijd naar NPO 1 Extra kijken, op kanaal 76.

Cabaret

De één ligt dubbel om Hans Teeuwen, de ander vindt de grappen van Tineke Schouten leuker. In het Pluspakket zijn 25 recente voorstellingen van de beste Nederlandse cabaretiers te zien, dus grote kans dat één of meerdere van jouw favorieten ertussen zit. Theo Maassen, Javier Guzman of zijn broertje Emilio, Najib Amhali, Soundos, Marc-Marie Huijbregts, noem ze allemaal maar op. Warm die lachspieren meer eens goed op!

Kerstclassics

Hoor jij bij de mensen die Die Hard een kerstfilm vinden, of juist absoluut niet? Hoe dan ook, het is wel één van de Holiday Classics die je tijdens de decembermaanden kunt kijken! Net zoals Love Actually, The Holiday, The Grinch, Gremlins, Matilda en The Wizard of Oz, bijvoorbeeld. En natuurlijk kunnen we ook Home Alone niet vergeten! En wat dacht je van een Lord of the Rings-marathon? Of alle Harry Potter-films? Deze en nog veel meer films zijn onderdeel van de ‘Klassiekers voor de Feestdagen’ van Pathé Thuis en te huren vanaf € 2,99. Je vindt alle films via het menu van je tv. Ga naar Films en kies Films Huren. Veel kijkplezier!

Met deze tips kom je de decembermaand wel door! Veel kijk-, lach- en zingplezier gewenst deze feestdagen en een hele fijne jaarwisseling!

Gerelateerde artikelen