Kijktips voor januari bij KPN

Weet je door het brede aanbod even niet meer wat je moet kijken op tv? Wij delen elke maand wat kijktips met je!

Ser O No Ser – OUTtv

Op de zender OUTtv zie je deze maand de Spaanse serie Ser O No Ser, oftewel ‘to be or not to be’. We volgen Joel, een 16-jarige jongen die naar de toneelschool gaat en sinds een paar maanden ook in zijn transitie zit. Hij verbergt dit voor zijn medestudenten, maar niet zonder problemen. Hij is namelijk bang om niet geaccepteerd te worden door Ona, een klasgenoot op wie hij verliefd is.

Ser O No Ser zie je elke maandag om 21.00 uur op OUTtv, op kanaal 77 als je het Pluspakket hebt. Nog geen Pluspakket? Zet het heel makkelijk aan via MijnKPN en geniet van nog meer zenders, films en series!

Gladiators – Love Nature

Alle dieren, van de kleinste miertjes tot de grootste beren, vechten. Om voedsel, om een partner of om een territorium: alle dieren vechten om te overleven. In deze 4-delige serie leer je alles over hoe, maar ook waarom verschillende dieren vechten. In elke aflevering worden de duels moment voor moment ontleed, waardoor je een enorm gedetailleerde blik krijgt op de tactieken en kracht van de dieren. Gladiators zie je vanaf 20 januari op Love Nature, op kanaal 34. 

Gerelateerde artikelen