Entertainment bij KPN

Ken je onze Entertainmentkorting al? Deze korting krijg je als je een van onze vele muziek-, film- of sportdiensten combineert met KPN Internet en Mobiel. Lastig kiezen? We helpen je op weg.

Muziek

Spotify is al sinds jaar en dag hét platform voor muziekliefhebbers. Hiermee luister je tegenwoordig ook al naar al je favoriete podcasts. Heb je al KPN Internet, TV en Unlimited data en kies je ook voor Spotify bij KPN, dan krijg je elke maand 12,50 korting van ons.

Gaming

Hou je van gamen maar weet je soms niet wat je moet spelen? Dan is de Xbox Game Pass Ultimate echt iets voor jou. Zie het als een soort Netflix voor games waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot meer dan 100 fantastische games. Die speel je niet alleen op je Xbox, maar ook op je pc, telefoon of tablet. Voor een vast laag bedrag per maand, dat zelfs nog lager wordt met onze Entertainmentkorting.

Films en series

Wil je meer entertainment? Dat kan! Gebruik je Entertainmentkorting en kies voor het Pluspakket, vol waanzinnige films en series. Of neem Netflix, Prime Video of Disney+ erbij.

Voor groot en klein

Ben je zelf sportliefhebber en heb je kleine kinderen thuis? Neem dan ESPN Compleet met Disney+ erbij. Deze Combideal bestel je alleen bij KPN. Met ESPN Compleet geniet je van de spannendste wedstrijden uit de Eredivisie. En samen met je gezin kijk je naar de nieuwste releases, Disney+ Originals of oude klassiekers.

Viaplay: kijk live topsport en meer

Wil je een compleet aanbod aan live topsport en de nieuwste films en series? Je kijkt het met Viaplay. Live Formule 1, van trainingen tot kwalificaties. Mis vanaf augustus 2022 geen wedstrijd meer van de Duitse Bundesliga of de Engelse Premier League. En wil je even iets anders tussen de wedstrijden door? Kies dan voor een van de nieuwste internationale films en series. Van première tot all-time klassieker.

En dat niet alleen. Alles vind je op 1 plek. Van abonnement tot factuur. Via MijnKPN zet je Viaplay makkelijk aan of uit. Je zit dus nergens aan vast. En via de Viaplay app kijk je op al je apparaten naar je favoriete sportwedstrijd of serie.

Bestel en combineer in de MijnKPN app

Wil je ook een van deze entertainment opties combineren met je abonnement? Kijk in de MijnKPN app of ga naar ‘instellingen’ op je tv-menu en kies voor ‘zenderpakketten’. En je betaalt alles makkelijk in 1 keer via je KPN factuur. En wil je het een maandje niet? Elk extra zenderpakket kan je maandelijks aan- en uitzetten, direct vanuit de MijnKPN app.

Gerelateerde artikelen