Tv-ontvangers van KPN: duurzaam en voordelig

Dat ons logo groen is, wist je vast al. Maar wist je ook dat we 1 van de groenste telecomproviders van de wereld zijn?

Onlangs werden we opnieuw verkozen tot meest duurzame telecommerk. Bij ons kijk je dan ook duurzaam en voordelig tv. Onze tv-ontvangers zijn gemaakt van gerecycled plastic. En wist je dat ze ook zo energiezuinig zijn dat je flink bespaart op je energiekosten?

De tv-ontvanger van KPN verbruikt 10x zo weinig stroom

Dat blijkt uit onderzoek van consumentenprogramma Radar. Vergeleken met de Mediabox XL van Ziggo verbruikt de tv-ontvanger van KPN tien keer zo weinig stroom. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Radar berekende dat je per KPN tv-ontvanger tot wel 100,- euro per jaar kan besparen in vergelijking met andere tv-ontvangers.

Terugkijken: uitzending Radar over energieverbruik tv-kastjes

Nog meer besparen via de eco-stand

Dit verschil wordt nog groter als je de tv-ontvanger instelt op de eco-stand. Hiermee gaat de tv-ontvanger na 15 minuten stand-by in een nóg zuinigere stand. Op dat moment verbruikt de tv-ontvanger bijna geen energie meer.

Lees ook: zo zet je de eco-stand aan

Niet alleen onze tv-ontvanger is duurzaam

Het onderzoek van Radar bevestigt dat we goed op weg zijn. Samen met onze klanten zetten we namelijk vol in op een duurzame toekomst. Zo maken we onze apparaten zuiniger en van gerecycled plastic en recyclen we ze na gebruik. En sturen we steeds meer monteurs  in uitstootvrije busjes op pad. We streven naar een volledig circulair bedrijf in 2025, en geen CO2 uitstoot door ons bedrijf in 2040. Hier lees je welke verdere stappen we in de nabije toekomst gaan nemen om onze groene doelen te bereiken.

Kortom, bij ons zit je goed als je gaat voor een duurzame toekomst.

Nog geen klant? Bij KPN bezuinig je op tv-kijken

Bij TV van KPN krijg je standaard onze duurzame tv-ontvanger in huis. En ontvang je bij een nieuw 1-jarig internetabonnement een welkomstcadeau naar keuze.

Bekijk alle pakketten

Gerelateerde artikelen