DreamWorks vanaf nu op volle toeren!

Kinder-, en familiezender DreamWorks is te zien voor alle klanten met KPN TV op kanaal 23. DreamWorks is een 24-uurs kanaal in HD. Het DreamWorks-kanaal brengt geliefde filmhelden van de bioscoop naar het tv-scherm thuis om te schitteren in hun eigen tv-programma's met bekroonde en originele televisieseries. DreamWorks ken je misschien al van de nu al klassieke films Shrek en Trolls!

Dit kijk je allemaal op DreamWorks

Kinderen, maar ook alle andere fans kunnen bij DreamWorks geniet van een heleboel geweldige series en films. Hieronder een greep uit de populaire series van deze zender:

Trollenjagers

Een 15-jarige tiener ontdekt een magisch amulet dat hem de titel van Trollenjager geeft. Hij wordt zo de verdediger van de trollen die onder de voeten van de inwoners van de stad wonen.

Pieter Post

In zijn rode wagentje rijdt Pieter Post van deur tot deur om de post te bezorgen in het stadje Groenbeek. Op de bijrijdersstoel wordt hij goed in de gaten gehouden door zijn kat Smoes. Ondertussen beleefd hij avonturen. Leuk voor de kleinste kijkers.

Het begin van de Croods

Terug naar de oertijd, in deze animatieserie volgens we de eerste familie van de wereld. Ze zijn terug met meer hilarische avonturen! In hun wondere wereld ontdekken ze sport, logeerpartijtjes en andere vreemde moderniteiten.

De avonturen van de gelaarsde kat

Hele grote ogen, kleine zwarte laarsjes en levensgevaarlijk als je niet uitkijkt. Wie fan is van de films over Shrek, is ongetwijfeld bekend met deze kat en zijn Spaanse accent. Volg zijn avonturen in deze vermakelijke animatieserie.

Dreamworks bij kpn


Zenders bij KPN TV

KPN heeft een uitgebreid zenderaanbod voor alle tv-klanten met onder andere njam!, Love Nature en TV538. Klanten van KPN met het Pluspakket hebben nog meer zenders, zoals: 100%NL TV en Stingray Classica.

Bekijk zenderoverzicht

Gerelateerde artikelen