Films, series en sport: dit kijk je met Viaplay bij KPN

Zoals je misschien weet, is Nederland sinds kort een nieuwe streamingdienst rijker: Viaplay. Dit is het nieuwe thuis van de Formule 1, maar je kunt er ook terecht voor talloze films, series en tv-programma’s. In dit blog geven we alvast een voorproefje.

Formule 1

We beginnen met de Formule 1, want dit seizoen lijkt net zo spannend te worden als 2021. Regerend wereldkampioen Max Verstappen heeft voorlopig een nieuwe concurrent in Charles Leclerc. Zijn rivaal van vorig jaar, Lewis Hamilton, kent een uiterst moeizame start, maar mag ook niet onderschat worden. Hoe het seizoen zich ontwikkelt zie je ieder raceweekend, van de vrije trainingen tot en met de uitgebreide nabeschouwing, exclusief op Viaplay.

Films

Maar voor spanning ben je op Viaplay niet alleen toegewezen op sport. Kijk bijvoorbeeld naar de freaky horrorfilm ‘Crimson Peak’ met Jessica Chastain en Tom Hiddleston. Ook nieuw is de hilarische komedie ‘How to Be Single’, over liefde en relaties in New York. Maar ook voor echte must-see filmklassiekers ben je bij Viaplay aan het juiste adres. Wat dacht je van ‘Fargo’, ‘The Usual Suspects’ of ‘When Harry Met Sally’?

Series en tv

Dan zijn er nog de honderden series die dit jaar op Viaplay verschijnen. Van Nederlandse bodem kun je kijken naar een hagelnieuw seizoen van Dragons’ Den. Hierin kunnen ambitieuze ondernemers plannen pitchen aan een strenge jury. Op het gebied van drama is ‘Gangs of New York’ een echte aanrader. De serie wordt door veel liefhebbers gezien als een moderne versie van ‘Peaky Blinders’. Of kijk het nieuwe politieke drama ‘Gaslit’ met Julia Roberts en Sean Penn.

Kies jij voor Viaplay?

Viaplay is nu te bestellen bij KPN.

Meer over Viaplay

Gerelateerde artikelen