Ook in december geniet je van sport bij KPN!

In december kijk je de beste live sport bij KPN. Kijk voetbal uit de Engelse competitie of geniet van spannende darts of schaatswedstrijden.

Premier League: Boxing Day

De liefhebbers van voetbal en dan met name van de Engelse Premier League kennen het fenomeen vast wel: Boxing Day! Op 26 december spelen alle 20 teams uit de Premier League op dezelfde dag een wedstrijd en dit staat garant voor veel spektakel! Waar wij Hollanders ook op 2e Kerstdag nog lekker gaan eten met z’n allen, gaan de Britten met het hele gezin naar de voetbalstadions óf kijken ze dit traditionele evenement op tv. Alle wedstrijden beginnen om 16.00 uur Nederlandse tijd. Dus mocht je even genoeg hebben van de schoonfamilie, die irritante oom of zeurende nichtje, kijk dan op Viaplay naar Boxing Day!

WK Darten Viaplay

Ook het meest prestigieuze darttoernooi, het PDC World Champion Darts, begint weer in december! Het toernooi begint op 15 december en op 3 januari weten we wie van de 96 deelnemers de winnaar is. Vorig jaar greep Michael van Gerwen nét naast de titel en werd hij 2e. Gaat het hem dit jaar wel lukken? Ook het WK Darten volg je op Viaplay! Je zet Viaplay heel makkelijk aan via MijnKPN.

Schaatsen

Wél typisch Hollands is natuurlijk het schaatsen. En ook dat vindt weer volop plaats in december! Zo vinden deze maand de 3e en 4e ronde van de World Cup langebaanschaatsen plaats en wordt het jaar afgesloten met de NK Afstanden in Heerenveen. Ook worden er 3 rondes in de Marathon Cup gereden en ook bij de Shorttrack zijn er 2 rondes in de World Cup, in Peking en Seoul. Alles wat met schaatsen te maken heeft volg je natuurlijk bij de NOS.

Gerelateerde artikelen