Met het speelschema van de Champions League volg je alle belangrijke wedstrijden

Het voetbalseizoen staat alweer in de startblokken. Waar nemen de beste clubs ter wereld het tegen elkaar op? In de Champions League natuurlijk! De kwalificatierondes zijn in volle gang. Die kijk je via KPN op FOX Sports 1. Ontdek alles over deze zender én over het speelschema van de Champions League.

Voetbal kijken bij KPN: ESPN

Volg jij alle belangrijke voetbalwedstrijden op de voet? Dan zit je bij KPN helemaal goed. Want bij een Televisie en Internet pakket ontvang je standaard ESPN. Gewoon gratis, op kanaal 14. Deze zender biedt je voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Zo volg je live de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League. Ook kijk je samenvattingen van wedstrijden en interessante documentaires over voetbalclubs.

Met ESPN krijg je een selectie van de beste ESPN-programma’s en live wedstrijden, maar niet allemaal. Wil je niets missen? Sluit dan het betaalde ESPN Compleet af en kijk alle Eredivisiewedstrijden live!

Kijk online televisie overal in de EU

Wil jij niets missen van belangrijke voetbalwedstrijden? Bij KPN kun je online televisie kijken. Dat betekent dat je in de hele EU live televisie kunt kijken. Waar je ook bent. Op je mobiel, tablet, computer of via de Chromecast. En niet alleen voetbal! Ook al je favoriete series en spannende films kijk je waar je maar wilt.

Speelschema Champions League

Wedstrijd Datum
Kwartfinales heenwedstrijden 11 en 12 april 2023
Kwartfinales terugwedstrijden 18 en 19 april 2023
Halve finales heenwedstrijden 9 en 10 mei 2023
Halve finales terugwedstrijden 16 en 17 mei 2023
Finale 10 juni 2023

Mis geen enkele voetbalwedstrijd met het ESPN Pakket

ESPN zit standaard in het TV-zenderpakket van KPN. Hierop zie je alle grote wedstrijden uit onder andere de Eredivisie. Wil je echt, écht geen enkele voetbalwedstrijd missen? Voeg dan het ESPN Compleet toe aan je abonnement. Dan ontvang je zes extra zenders waarop je Nederlandse en internationale voetbalwedstrijden kijkt. Ook de Bundesliga, de DFB en Pokal, bijvoorbeeld.

Bekijk alle zenderpakket van KPN

Gerelateerde artikelen