Boomerang wordt Cartoonito

Fans van de zender Boomerang opgelet: op 18 maart vindt er een wijziging plaats. Dan verandert Boomerang namelijk in Cartoonito!

Dezelfde doelgroep en programmering

De doelgroep blijft hetzelfde: kleintjes tussen de 4 en 6 jaar en hun ouders. Ook de programmering blijft zoals je gewend bent. De kinderen kunnen dus blijven genieten van hun favoriete cartoons en karakters, waaronder Tom & Jerry, Brandweerman Sam, Lucas de spin en vele anderen!

Nieuwe serie: Batwheels

Wel komt er in maart een hele leuke nieuwe serie bij voor de kids: Batwheels! Een animatieserie over een team van voertuigen dat Batman, Robin en Batgirl helpt om de misdaad te bestrijden in Gotham City. Ondertussen leren ze waardevolle lessen over samenwerken, vriendschap en nog veel meer.

Win een coole Cartoonito-rugzak!

Om te vieren dat Boomerang Cartoonito is geworden, geven we maar liefst 10x een supercoole Cartoonito-rugzak weg. Wil je meedoen aan deze winactie? Klik dan hier!

Zie meer met het Pluspakket

Vanaf 18 maart vind je Cartoonito op kanaal 55 als je het Pluspakket hebt. Heb je het Pluspakket nog niet, maar wil je wel genieten van nog meer zenders, films en series? Vanaf 6,99 voeg je het Pluspakket makkelijk toe. Het pakket kan je maandelijks aan- of uitzetten via MijnKPN of via je tv-menu. Je zit dus nergens aan vast. 

Gerelateerde artikelen