Black Friday acties bij KPN die je niet wilt missen!

Je kunt vast weer uit allemaal verschillende Black Friday deals kiezen dit najaar. Denk aan een cadeau bij je nieuwe Internet en TV abonnement, of korting op je smartphone. Je hebt zeker weer veel keuze en kunt je geluk niet op voor Black Friday elektronica aanbiedingen. Houd KPN in de gaten voor de deals!

Black Friday 2021 datum

Op 26 november 2021 is de eerse volgende Black Friday. Dan kun je bij KPN weer goede deals scoren. Vorig jaar begonnen we een week eerder al met mega goede aanbiedingen. Houd daarom KPN dit jaar alvast wat eerder in de gaten dan de 26ste... wie weet zijn we weer vroeger.

Kun je niet wachten? Check dan onze huidige aanbiedingen.

De Black Friday betekenis voor het volledige plaatje

Leuk al die deals, maar wat is Black Friday precies? Waarom zijn er op deze dag zoveel aanbiedingen? De Black Friday betekenis komt uit de Verenigde Staten en is overgewaaid met vele andere Amerikaanse tradities. De Amerikanen vieren Thanksgiving, als dank hun nederzetting in Plymouth in 1621 en voor de goede oogst. Thanksgiving valt altijd op de vierde donderdag van de maand november. Op de dag na Thanksgiving, de vrijdag, zijn de Amerikanen ook altijd vrij en is het begin van de feestdagen. Dit is het moment dat ze in de Verenigde Staten beginnen met hun aankopen voor de Kerst. Daarom zijn bedrijven in Amerika gaan stunten met hun prijzen, zodat iedereen goedkoop kerstcadeaus kan inslaan. Dit wordt Black Friday genoemd. Net zoals andere tradities uit Amerika, zoals babyshows, gender reveal feestjes en Halloween, doen we in Nederland nu ook mee met Black Friday. Want waarom zou je ‘nee’ zeggen tegen dikke Black Friday deals? 

Black Friday elektronica deals: KPN Snelpakkers

Voor elektronica aanbiedingen tijdens Black Friday kon je vorig jaar met veel plezier iets moois uitkiezen. Dit jaar weer? Houd KPN in de gaten!

Black Friday acties voor Thuis

In 2020 had KPN mooie deals voor Internet voor Thuis met Black Friday. Dit jaar weer?

Black Friday acties voor Mobiel

Je kon je geluk niet op met de deals op Mobiel tijdens Black Friday 2020. Houd KPN in de gaten dit najaar, want er is een grote kans dat we weer mooie Black Friday acties hebben voor Smartphones.

Is de datum van Black Friday 2021 nog een beetje te ver weg? Check dan onze huidige acties!

Aanbiedingen

Gerelateerde artikelen