Bestel Viaplay bij KPN

Sinds 1 maart 2022 is Viaplay beschikbaar bij KPN. Zo blijf je ook in 2022 genieten van live topsport en de beste films en series.

Topsport

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan. Viaplay is het nieuwe thuis van de Formula 1®. Alleen hier zie je alle 22 races live. Met een volledig nieuw team onder leiding van Amber Brantsen beleef je ieder raceweekend van begin tot eind.

Heb je een Viaplay abonnement?

Dan kijk je tot 1 augustus op zaterdag en zondag live Formule 1 op Viaplay Xtra op kanaal 225, gewoon op je tv-ontvanger.

Maar dat is nog lang niet alles. Viaplay is namelijk ook de plek voor topvoetbal. Hier beleef je ook de mooiste momenten uit de Duitse Bundesliga en kijk je vanaf volgend seizoen ook alle toppers uit de Premier League. Daarnaast bezit de streamingdienst de exclusieve rechten voor de PDC Darts en dus geeft een abonnement jou live toegang tot iedere 180.

Zoveel meer dan sport

Maar dat is zeker niet alles. Viaplay is namelijk een streamingdienst voor het hele gezin, waardoor er vol wordt ingezet op een scala aan entertainment. Naast de leukste content voor de kids verschijnen er jaarlijks meer dan 4500 uur aan de beste films en series op het platform. Van de mooiste originals tot de blockbusters uit Hollywood, je bekijkt ze met Viaplay.

Bestellen en activeren? Ga dan naar kpn.com/Viaplay.

Gerelateerde artikelen