Het EK voetbal 2021 kijk en beleef je met KPN 

Op 11 juni 2021 is het zover: het EK voetbal. Als trotse partner van de KNVB kunnen we niet wachten! En ook al wordt het EK dit jaar net iets anders dan andere jaren: de Oranje Leeuwen zijn er na 9 jaar eindelijk weer bij. Dat wil je niet missen! Daarom lees je op deze pagina alles over hoe en wanneer je de wedstrijden kijkt. En hoe ook jij scoort tijdens het EK. Want als we het samen beleven, kunnen we niet meer verliezen.

Mis geen enkele EK-wedstijd

Wanneer speelt het Nederlands Elftal en waar kun je de EK-wedstrijden bekijken? Lees wanneer het EK voetbal 2021 is, wat het speelschema is en waar je wedstrijden kunt volgen.

Bekijk het speelschema

Bereid je voor op het EK

Het is alweer 9 jaar geleden dat de Oranje-mannen meededen aan het EK. Daarom bereiden we ons dit jaar extra goed voor. Van de aankleding van je huis (en je mobiel), tot de nabespreking van de wedstrijden, met onze tips ben je helemaal klaar voor het EK.

Lees onze 5 tips

Scoor EK Kadootjes!

Niet alleen de voetballers scoren tijdens het EK. Ook jij scoort als KPN-klant. Geen doelpunten, maar wel mooie prijzen. Benieuwd wat er te scoren valt?

Open de EK-kadootjes

'Ik vind er geen (voet)bal aan!'

De kans is klein, maar het kan natuurlijk goed dat je geen voetbalfan bent. En mochten we de poulefase niet overleven, dan kun je altijd nog je verdriet weg-bingen met deze films en series:

Lupin Seizoen 2 - vanaf 11 juni op Netflix

Deel 2 van de verrassing van het jaar, met de goedlachse fransman Omar Sy. In dit seizoen gaat de galante inbreker en meesterdief Assane Diop een nieuw wraakplan verzinnen tegen Hubert Pellegrini.

De Oost – nu te zien op Amazon Prime Video

Regisseur Jim Taihuttu verfilmde deze film over Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog in 1946. In de film staan de contraguerrilla acties tegen de Indonesische guerrilla en de zuiveringsacties in de regio Zuid-Celebes centraal. De Oost is exclusief te zien via Amazon Prime Video. Nog geen Amazon Prime Video? Bestel nu en kijk de eerste 30 dagen gratis.

Too Hot To Handle seizoen 2 – vanaf 23 juni op Netflix

Het echte zomerweer laat dan misschien nog even op zich wachten in Nederland, maar dat geldt niet voor de hete realityserie Too Hot to Handle. Ook dit seizoen kun je volgen hoe bloedhete hunks en adembenemend mooie dames worden verleid... om van elkaar af te blijven.

The Handmaids Tale seizoen 4 - elke vrijdag op Videoland

In de totalitaire staat Gilead zijn vrouwen staatseigendom. De weinige vruchtbare vrouwen moeten als dienstmaagd kinderen baren. Dit is ook het lot van June. Haar missie is: overleven en haar afgenomen dochter terugvinden. Seizoen 4 is elke vrijdag te zien op Videoland

Nomadland – vanaf 28 juni te huur bij KPN

De met 3 Oscars bekroonde film Nomadland vertelt het verhaal van een vrouw (gespeeld door Frances McDormand), die weduwe en werkloos is geworden en besluit met een busje door de Verenigde Staten te trekken. De film is vanaf 28 juni te huur bij KPN.

Het netwerk van het Nederlandse voetbal

Voetbal is verbonden met Nederland, onze cultuur en onze geschiedenis. Het is de populairste sport van het land. KPN steunt het Nederlandse voetbal in de volle breedte: van de Eredivisie tot het amateurvoetbal, in e-sports, de Leeuwinnen én natuurlijk Oranje!

Sinds augustus 2017 is KPN partner van de KNVB. Vanuit deze samenwerking maken we het mogelijk om onze klanten op verschillende manieren de sport te laten ontdekken: exclusieve voetbalincentives zoals wedstrijdkaarten, Trainen als Oranje-voetbalclinics, een exclusief KPN voetbalkamp op de KNVB Campus en verschillende winacties bij wedstrijden.

Gerelateerde artikelen