Apple Homepod Mini: ideale slimme speaker voor het gezin

Opnemen als iemand je op je iPhone belt, een serie op je Apple TV kijken of naar muziek op je Mac luisteren: met HomePod mini kan het allemaal. De HomePod werkt naadloos samen met al je Apple apparaten, dus je bent verzekerd van prachtige audio.

De HomePod mini geeft veel meer geluid dan je van een speaker van dit formaat zou verwachten. Als je meerdere speakers in je huis neerzet, heb je een volledig verbonden geluidssysteem. Siri, ook wel bekend van de iPhone, helpt je bovendien bij je dagelijkse bezigheden. Je kunt zelfs je slimme woning er mee bedienen.  

Besturen met je stem

Siri kan via HomePod mini de stem van wel zes gezinsleden herkennen en voor elk van hen een persoonlijke ervaring creëren. Als papa om een leuk muziekje vraagt, krijgt hij dus iets heel anders te horen dan wanneer de kinderen dat doen. Dankzij de functie ‘Persoonlijke verzoeken’ kan Siri een bepaalde stem herkennen en de gegevens van diegene ophalen uit iPhone-apps als Berichten, Agenda, Herinneringen en Contacten. Uiteraard gaat dat allemaal 100% veilig, dus je privacy is gegarandeerd.

Nu te koop bij KPN

De Apple HomePod Mini is nu te koop bij KPN. De slimme speaker met de Siri voice assistent is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en kost 109 euro.

Gerelateerde artikelen