NBA: Amerikaans basketball kijken in Nederland bij KPN

We kijken er ieder jaar naar uit: de start van de Amerikaanse basketbalcompetitie (NBA). Wekelijks zijn er op Ziggo Sport Totaal 3 wedstrijden te zien. Naast dat de wedstrijden live worden uitgezonden, zijn ze ook de dag erna te zien zonder reclames en time-outs tussendoor.

NBA play-offs en finals kijken in Nederland

De NBA duels zijn live te kijken bij Ziggo Sport op kanaal 14 en Ziggo Sport Totaal. Daarvoor moet je wel een nachtbraker zijn. De starttijden van de uitzendingen variëren namelijk van 23.30 uur tot 04.00 uur. Dit hangt af van de tijdszone waar de wedstrijd wordt gespeeld. Blijf je er liever niet voor op? Je kunt op een later moment ook de samenvatting kijken.

Een overzicht van het NBA seizoen 2021:

-         Play-in toernooi: 17-21 mei 2021

-         Eerste ronde van play-offs: 22 mei 2021

-         Halve finales van de conferentie: 7 juni 2021

-         Finale conferentie: 22 juni 2021

-         NBA-finale: 8-22 juli 2021

NBA All-Star Weekend kijken

Jaarlijks vindt het NBA All-Star Weekend plaats, waarin de beste spelers van zowel Oost als West zich met elkaar mogen meten in een showwedstrijd. Daarnaast zijn er een aantal spectaculaire evenementen in dit weekend met als absolute hoogtepunt de slamdunk-contest.

NBA NCAA College Basketball kijken in Nederland

Mocht je alvast willen zien welk aanstormend talent de NBA gaat versterken de komende jaren, dan kun je ook wedstrijden van de Amerikaanse scholencompetitie kijken.

Bestel nu Ziggo Sport Totaal

Gerelateerde artikelen