Ontdek deze maand op Amazon Prime Video

Ben jij klaar voor nieuwe films en series? Dan heeft Amazon Prime voldoende keus. Deze streamingdienst geeft jou toegang tot duizenden films en tv-series. Met Interactieve TV van KPN en een Amazon Prime account kun jij met een paar drukken op de knop lekker gaan genieten. Om jou alvast een handje te helpen geven wij je 4 tips die de moeite waard zijn om te bekijken in september en begin oktober:

Goliath (seizoen 4)

Het heeft even geduurd, maar de dramaserie Goliath gaat 24 september 2021 starten met het laatste seizoen. Billy Bob Thornton zal nog één keer terugkeren in de rol van Billy McBride.

Billy McBride was een gerenommeerde advocaat, maar hij zit nu vooral in een schimmige kroeg keuzes te maken tussen bier en whiskey. Soms helpt hij nog in een nietszeggende zaak, waarbij hij niet verder komt dan adviezen geven. Tot hij in aanraking komt met een dubieuze zaak waarbij een medewerker van een grote wapenfabrikant overlijdt. De omstandigheden zijn dubieus en plotseling staat hij oog in oog met het kantoor dat hem als grofvuil aan de kant heeft gezet.

Cinderella

Amazon Prime komt met een eigen versie van het klassieke sprookje Cinderella. In deze musical zal Assepoester gespeeld worden door niemand minder dan zangeres Camila Cabello. Ze speelt een ambitieuze jurkenmaakster die haar eigen winkel wil beginnen. Niemand gelooft in haar dromen, maar tijdens een koninklijk bal wil zij zichzelf bewijzen en daarbij wordt ze geholpen door haar Fabulous Godmother.

The Tomorrow War

The Tomorrow War is een Amerikaanse militaire sciencefiction-actiefilm uit 2021 onder regie van Chris McKay, met in de hoofdrol zijn naamgenoot: Chris Pratt

Het lot van een oorlog uit de toekomst berust op de schouders van een man, die geesten uit zijn verleden het hoofd moet zien te bieden. De mensheid verliest een strijd met buitenaardse wezens. In een poging die bizarre oorlog alsnog te winnen, bedenken wetenschappers een manier om soldaten uit het verleden te halen naar de toekomst, zodat zij kunnen vechten.

Justin Bieber: Our World – vanaf 8 oktober

Ben jij klaar om een kijkje te nemen in het leven van de superster Justin Bieber? Dan mag deze spraakmakende documentaire op 8 oktober zeker niet ontbreken in jouw watchlist.

In zijn documentaire Our World neemt Justin zijn kijkers mee backstage, onstage en in zijn privé-wereld als hij zich voorbereidt op zijn nooit eerder vertoonde concert, ‘New Year's Eve Live with Justin Bieber.' Als gevolg van de pandemie, levert Bieber na drie jaar zonder optredens een opwindende show ter afsluiting van 2020. Op het dak van het Beverly Hilton Hotel geeft hij voor 240 genodigden en miljoenen fans een livestream concert. Vanaf 8 oktober te zien op Amazon Prime Video.

EVERYBODY'S TALKING ABOUT JAMIE

Na het verrassende succes van de Britse musical is er ook een verfilming gemaakt en vanaf 17 september te zien op Amazon Prime.

De film gaat over de 16-jarige scholier Jamie New die zijn droom wil verwezenlijken om drag queen te worden. De film zit vol glitter en glamour, maar gaat ook over vooroordelen en verdriet.

Zo kijk je Amazon Prime via KPN TV

Amazon Prime Video kijk je snel en eenvoudig via KPN TV. Naast Interactieve TV van KPN heb je ook een Amazon Prime account nodig. Klik hier voor alle stappen om dit eenvoudig aan te maken. Mocht je al een Prime account hebben maar dit nog niet gekoppeld met KPN TV. Kijk hier voor meer informatie.

Je kunt Amazon Prime Video vinden op de tv-ontvanger kanaal 203, of via het tv menu onder of “Apps op TV”.   

 

Gerelateerde artikelen