Kijk Ajax-PSV gratis met ESPN bij KPN

Op 6 november spelen de absolute kampioenskandidaten tegen elkaar: Ajax - PSV.

Met het WK voor de deur, is de spanning nog te snijden in de Eredivisie. Want op 6 november spelen de absolute kampioenskandidaten tegen elkaar: Ajax - PSV. Al onze klanten kijken gratis naar deze Topper in de Eredivisie, want de wedstrijd is live te zien op ESPN op kanaal 14.

Voordat de internationals afreizen naar Qatar, kan er nog een belangrijke slag worden geslagen in de titelrace. Zowel Ajax als PSV kennen een seizoen van ups en downs. Dit is de kans om de eerste seizoenshelft goed af te sluiten en een dreun uit te delen aan de directe concurrent.

Het is inmiddels al 7 jaar geleden dat PSV in de Eredivisie voor het laatst won in Amsterdam. Toch zal de ploeg van Ruud van Nistelrooij vol vertrouwen zitten. Want in juli werd het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal maar liefst 5-3 voor PSV. De belangen zijn dus enorm voor deze Topper. Dit mag je niet missen. Ajax – PSV zie je zondag 6 november vanaf 16:45 uur op ESPN. Gratis op kanaal 14. 

Nog geen ESPN?

Wil je geen wedstrijd missen? Met ESPN Compleet kijk je live voetbal en nog veel meer sport op 4 zenders voor 12,99 per maand. Kijk alle live voetbalwedstrijden uit de Eredivisie en een groot aanbod uit de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, de Europa League en de Europa Conference League. Ook kijk je andere topsporten zoals de MLB, NFL, NHL en NBA.

Gerelateerde artikelen