4G perfecte oplossing voor zzp'ers

Het kan knullig overkomen als je bij een klant aankomt en een presentatie wil laten zien waar je de Wi-Fi verbinding van je klant voor nodig hebt. Vervolgens moet je vragen: ‘’Eeeuhm, welk netwerk gebruiken jullie en wat is het wachtwoord?’’. Met 4G en genoeg data in je bundel kan je gewoon zorgeloos jouw presentatie laten zien.

We zetten vier manieren op een rij om jouw 4G optimaal te gebruiken als zzp’er. 

1. Streamen van content

Het streamen van content is één van de beste manieren om je 4G optimaal te gebruiken. Dit kan namelijk zowel voor privé als voor werk gelden. In de trein even Netflixen of toch even dat webinar terugkijken over hoe je het beste nieuwe klanten bereikt is tegenwoordig geen probleem meer! Hiervoor is het een vereiste dat je een stabiele internetconnectie hebt en dat je bereik optimaal is.

2. Stabiel overal werken 

Je kan het stabiele karakter van 4G netwerk goed gebruiken door van jouw telefoon een HotSpot te maken. Zo ben je niet afhankelijk van de trage openbare (en onveilige) Wi-Fi verbindingen en kan je onderweg zorgeloos online werken. Maakt niet uit waar je bent, 4G blijft aanstaan waardoor de verbinding ook niet wegvalt als jij je verplaatst. Moet je grotere bestanden doorsturen? Dan kan ook dat ook gemakkelijk.

3. Snel grotere bestanden downloaden

Ben je al onderweg en moet je snel nog even dat ene bestand van 80mb downloaden om in jouw presentatie te verwerken, dan is dat geen probleem. Met 4G internet bereik je tot wel 20Mb/s download- en 10Mb/s uploadsnelheid en dat is snel genoeg om grote bestanden te downloaden. Ook als online artikelen leest over jouw werkveld waar veel media geladen moeten worden, is het fijn om de snelheid van 4G te hebben zodat je niet 10 seconden hoeft te wachten totdat de website is geladen.

4. 4G bellen

Via WhatsApp kan tegenwoordig ook gebeld worden. Dit gaat over de 4G lijn waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. Daarnaast gaat dit niet ten koste van je belminuten als je niet onbeperkt kunt bellen. Je kan ook beeldbellen als je hier behoefte aan hebt. 

KPN en zzp'ers

Kijk hier voor meer informatie over abonnementen voor zzp'ers.

Gerelateerde artikelen