1 februari 2020 2 min Auteur: Redactie

Kom in romantische sferen met de KPN LOVE playlist op Spotify

Niets kan mensen zo erg met elkaar verbinden als muziek. Spreek je elkaars taal niet? Luister dan samen naar muziek. Bang dat er een ongemakkelijke stilte zal vallen? Met een muziekje op de achtergrond zal je die bekende krekelgeluiden niet horen. Maar ook om in een bepaalde stemming te komen werkt muziek perfect. Heb je verdriet dan luister je naar zielige liedjes, een vette beat voor als je aan het sporten bent: muziek speelt een belangrijke rol in de levens van heel veel mensen.

KPN Love Playlist

102 liefdesminuten

Omdat februari in het teken van de liefde staat bij KPN, vind je nu op Spotify een speciale ‘KPN LOVE’ playlist. Want laten we eerlijk zijn: een romantisch muziekje kan tot heel veel leiden… De lijst bevat 27 liedjes, wat garant staat voor 102 minuten gevuld met liefde. Zet de lijst op ‘shuffle’ en word verrast door de meest romantische nummers. Wat denk je bijvoorbeeld van Marvin Gaye’s klassieker ‘Sexual Healing’ of ‘Can’t Help Falling In Love’ van Elvis ‘The King’ Presley?

Muziek voor jong en oud

Hoewel er nog meer ‘gouwe ouwe’ artiesten in de lijst staan, zoals Elton John, Queen, Eric Clapton of Tony Bennett, is er ook voor de fans van nieuwere muziek genoeg te vinden in de playlist. John Mayer, The Script, Robbie Williams, Adele: ook hun meest romantische nummers zullen voorbij komen.

Voor ieder wat wils dus, net als in de liefde. Je vindt de playlist door op onderstaande knop te drukken of zoek op spotify op ‘KPN LOVE’. Heb jij nog geen Spotify Premium of Spotify Family? Je hebt al een Spotify account voor slechts 9,99 per maand. Lees hier meer over Spotify.

KPN LOVE playlist

Heb jij nog geen internet en TV van KPN? Klik hier voor meer informatie.

Ook interessant voor jou:

Blijmakers

5 liefdevolle gebaren voor jouw lief

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Events & Winacties

Speciaal voor iTV-klanten: 6 gratis valentijnfilms