5 november 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

KPN als beste uit de Test geroepen op alles-in-1 én mobiel!

Wij zijn door de Consumentenbond beoordeeld als de ‘Beste alles-in-1 provider’ en de ‘Beste mobiele provider’ van Nederland. Een hele mooie waardering!

KPN Beste uit de TestElke maand delen duizenden consumenten de ervaringen met hun provider aan de consumentenbond. Ze beoordelen de kwaliteit, melden storingen en geven aan hoe tevreden ze zijn. Op basis van deze consumentengegevens bepaalt de Consumentenbond de scores. Wie als de Beste uit de Test komt mag zichzelf de beste alles-in-1-provider noemen.  

Beste alles-in-1 provider

We scoren met het KPN-merk als beste met de kwaliteit van vast internet, telefonie, televisie en onze klantenservice! Met een 8.1 voor Alles-in-1 klanten via glasvezel krijgen we dit kwartaal dus de titel ‘Beste uit de Test’. De afgelopen vijf jaar werd de eerste prijs steevast uitgereikt aan XS4ALL. Zij staan nu op de tweede plaats met een 8.0 voor zowel vaste diensten via koper als vaste diensten via glas. Onze ‘koperklanten’ hebben een 7,9 gegeven, waarmee we op de derde plek staan.  

Beste mobiele provider

Ook als mobiele provider zijn wij als KPN-merk ‘Beste uit de Test’. Het klantenpanel van de Consumentenbond geeft de kwaliteit van onze mobiele abonnementen een 8,2. Abonnees zijn heel tevreden over alle onderdelen: netwerkdekking, bellen, internetten en sms’en. Er zijn minder meldingen van administratieve problemen en ook het aantal mensen dat last heeft van traag internet daalt. Bij het vorige onderzoek deelde KPN de eerste plaats met T-Mobile en ons eigen merk Simyo. Nu staan we als enige op plek 1.

Benieuwd naar het volledige oordeel van de Consumentenbond? Klik de linkjes voor meer informatie over de ‘beste mobiele provider’ en de ‘beste alles-in-1 provider’.

Ook interessant voor jou:

Internet

Digital Excellence Award voor KPN.com

Mobiel

KPN is de beste mobiele provider volgens Tweakers

Internet

Beste Service Award voor KPN Internet