Mis niks over de nieuwste iPhones!

Vul je e-mailadres in voor exclusieve updates over de allernieuwste iPhones.

We gebruiken je e-mailadres alleen voor dit doeleinde. Geen nieuwsbrieven dus!

     
iPhone 2020 geruchten
Nieuw design en meerdere modellen

De volgende iPhone vier modellen?

Naar verwachting zal Apple in september van 2020 de nieuwe iPhone aankondigen. Deze nieuwe iPhone zal volgens geruchten de eerste Apple telefoon worden met 5G ondersteuning. Daarnaast zou Apple niet drie maar vier verschillende modellen uitbrengen.

Volgens 9to5mac krijgt de volgende iPhone een vernieuwd rechthoekig ontwerp wat zal doen denken aan het ontwerp van de iPhone 4 en iPhone 5. Daarnaast zou het nieuwe ontwerp beschikken over een kleinere notch bovenin het scherm. De "gewone" iPhone komt in een 5,4-inch en groter 6,1-inch formaat. Op appletips.nl valt te lezen dat de nieuwe iPhone zal beschikken over een OLED-scherm, twee camera's, Apple's A14-chip en 4GB geheugen.

iPhone 11 Pro opvolger nieuwe high-end iPhone?

Naast de iPhone 11 zou ook de iPhone 11 Pro een opvolger krijgen. Volgens informatie van macrumors.comkrijgt de nieuwe Pro iPhone ook een vernieuwd rechthoekig ontwerp met een kleinere notch. Daarnaast zou de deze iPhone beschikken over drie camera's, de nieuwe A14-chip en 6GB geheugen. Ook zou deze nieuwe iPhone mogelijk geschikt zijn voor 5G.

Volgens de geruchten komt de nieuwe Pro iPhone ook in twee formaten, namelijk met een 6,1-inch scherm en een schermgrootte van 6,7-inch . Volgens 9to5mac zullen de Pro-modellen zich onderscheiden met een geavanceerd Retina XDR OLED-scherm mét ProMotion. Dat betekent dat het nieuwe scherm niet alleen een hoge resolutie zal hebben maar ook een vloeiender scherm. Waarschijnlijk krijgt de nieuwe Pro iPhone hiermee dezelfde 120Hz verversingssnelheid als de iPad Pro.

iPhone 2020 geruchten
Design en camera's

Nieuw design retro rechte hoeken?

Alle geruchten wijzen op een vernieuwd ontwerp voor de nieuwe iPhones. Apple zou bij dit ontwerp de rechte hoeken van de iPhone 4 en iPhone 5 terug laten komen. Een keuze die bij veel Apple-liefhebbers in de smaak zal vallen want deze iPhones waren ontzettend populair. Leuke bijkomstigheid is dat dit betekent dat de iPhone weer op zichzelf rechtop kan blijven staan.

Als de specificaties op 9to5mac.com kloppen dan wordt 2020 het jaar waarin alle iPhone modellen beschikken over een scherm met OLED-technologie. In 2019 leverde Apple alleen de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max met een Super Retina XDR OLED-display. De iPhone 11 is alleen verkrijgbaar met een Liquid Retina HD LCD-display. De voordelen van OLED-schermen zijn betere kijkhoeken en perfecte weergave van zwart, wat bijdraagt aan een hoger contrast. Dit betekent waarschijnlijk dat je op alle volgende iPhone modellen ook HDR-content kunt weergeven.

Nieuwe camera met LiDAR scanner?

De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max beschikken over een standaard camera, groothoeklens en telelens. Volgens MacRumors zal Apple het camerasysteem van de Pro-modellen uitbreiden met een LiDAR Scanner welke ook al te vinden is op de nieuwste iPad Pro. Met deze LiDAR scanner kan een camera beter diepte herkennen. Hierdoor maak je nog mooiere portretfoto's. Tevens kunnen augmented reality-apps hier van profiteren doordat de ruimte nog beter ingeschat kan worden.

De verwachting volgens MacRumors is dat de nieuwe basis iPhone een gelijkwaardig dubbel camera-systeem zal krijgen als de iPhone 11. Volgens iCulture.nl krijgt de nieuwe basis iPhone geen LiDAR Scanner en geen telelens. Welke camera-verbeteringen Apple in petto zal hebben voor de standaard en groothoek camera's is nog niet duidelijk.

iPhone 2020 geruchten
Accessoires, releasedatum & keynote

Duurzame ontwikkeling minder accessoires?

Volgens macrumors.com bestaat de kans dat Apple er voor kiest om vanaf de volgende iPhone geen standaard USB-adapter en oordopjes te leveren bij een nieuwe iPhone. De reden hiervoor zou zijn dat veel smartphone gebruikers inmiddels meerdere opladers en koptelefoons in huis hebben. Door het weglaten van deze accessoires wil Apple een positieve invloed op het milieu uitoefenen.

Toon meerToon minder

Op deze manier reduceert Apple de hoeveelheid elektronisch afval (e-waste) die ieder jaar wordt geproduceerd. Tevens zou Apple hiermee een aanloop nemen naar een geheel poortloze iPhone die Apple volgens onemorething.nl zal uitbrengen in 2021.Tech journalist MKBHD speculeert dat deze keuze kan leiden tot een lagere prijs voor de nieuwe iPhone. Door het weglaten van de accessoires wordt de verpakking kleiner waardoor Apple meer iPhones kan vervoeren voor hetzelfde geld. Voor mensen die wél graag een nieuwe adapter en oordopjes willen bij hun nieuwe iPhone wordt de prijs mogelijk ook verlaagd.

Mogelijke vertraging release in oktober?

MacRumors vermoedt dat de releasedatum van de volgende iPhone wordt opgeschoven naar oktober 2020 als gevolg van COVID-19. Dat is later dan de reguliere iPhone releaseperiode in september. Volgens Cowen investment bank zou de release van zelfs pas in november plaatsvinden.

Toon meerToon minder

De meeste geruchten spreken van eind september / oktober. Tom's Guide suggereert dat het ook mogelijk is dat de nieuwe iPhone modellen niet gelijktijdig in de verkoop zullen gaan. Apple's presentatie van de nieuwe iPhones zal waarschijnlijk in begin september plaats gaan vinden.

Kun je niet wachten op de volgende iPhone? Neem dan een kijkje in onze shop voor Apple's huidige top toestellen!

Apple Time Flies keynote: dit werd er onthuld

Al maanden kijken Apple en tech-liefhebbers uit naar de onthulling van nieuwe Apple gadgets. Op 15 september 2020 was het zo ver en hield Apple de Time Flies keynote. Hier zijn de iPad, iPad Air, Apple Watch Series 6 en de Apple Watch SE onthuld.

Toon meerToon minder

De langverwachte opvolger van de iPhone 11 is niet aangekondigd. Apple houdt het dus nog even spannend en laat niets los over een eventuele release van de nieuwste iPhone. 12 oktober 2020 zou volgens de geruchten een nieuwe datum voor een keynote kunnen zijn. We wachten in spanning af en houden je op de hoogte!

Nu al een nieuwe iPhone?

Kun je niet wachten op de mogelijke nieuwe iPhone?
Ga dan nu alvast voor één van deze huidige toppers.

iPhone 11 Pro
Nu met € 48 korting

Bent u ondernemer?

Bekijk zakelijke deals

Beleef iPhone bij KPNNieuwe iPhone? Dit kun je doen met de oude

Flirt jij met de gedachte om een nieuwe iPhone te kopen, zoals de iPhone 11? Dan is de kans groot dat jouw oude iPhone ongebruikt in de la verdwijnt. Zonde, want een oude smartphone kun je prima (her)gebruiken. Met deze handige tips geef je je oude iPhone een tweede leven.

Stap in de tijdmachine: geschiedenis van de iPhone

Meer dan 12 jaar geleden, op 9 januari 2007, kondigde Steve Jobs de allereerste iPhone aan. Het was het begin van de doorbraak van de smartphone. Want Apple maakte hightech snufjes, zoals touchscreens en apps, toegankelijk voor het grote publiek.

Alles over Apple

Apple heeft naast de bekende iPhones nog veel meer baanbrekende producten. Van de Apple Watch tot de iPad en van Apple TV+ tot de Airpods: Apple blijft altijd innoveren.

Bij KPN vind je altijd de nieuwste iPhones en alle andere iPhone nieuwtjes.

Veelgestelde vragen

Er is veel speculatie over de releasedatum van de volgende iPhone. Er heersen veel geruchten dat de mogelijke nieuwe iPhone in september zal worden aangekondigd en in oktober in de verkoop zal gaan.

Liever een van Apple's huidige toppers? Neem dan een kijkje in onze shop voor een nieuwe Apple iPhone.

In 2019 bracht Apple de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max op de markt. De naam van de volgende iPhones zijn nog niet bekend maar je hebt waarschijnlijk geen 12 pogingen nodig om de naam te raden.
Volgens Tom's Guide bestaat de mogelijkheid zeker dat de release van de nieuwe iPhone is vertraagd dankzij de uitbraak van het coronavirus. Apple zelf heeft al een statement naar buiten gebracht waarin ze aangeven dat COVID-19 invloed heeft op de productie en verkoop van iPhones wereldwijd.
Ook zakelijk kun je een nieuwe iPhone bestellen! Neem dan een kijkje bij de iPhones in onze zakelijke webshop.
Bij KPN kun je ook terecht voor een refurbished iPhone.